20 χρόνια Preveza JazzFestival! 4 Μαγικές βραδιές του Μαΐου !

Το διεθνές Preveza JazzFestival γιορτάζει τα 20 του χρόνια και σας προσκαλεί όλους σε ένα υψηλού επιπέδου εκρηκτικό τετραήμερο στις 26,27,28,29 Μαΐου 2022, στο «φυσικό» του χώρο:  τον παραλιακό πεζόδρομο της Πρέβεζας, στο δημόσιο χώρο, πάντα χωρίς εισιτήριο.

Διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες θα τιμήσουν με την παρουσία τους και τις μουσικές τους αυτή την ιδιαίτερη χρονιά. ​

4 Μαγικές βραδιές του Μαΐου !

Πέμπτη 26 Μαΐου

Ώρα έναρξης 21:00 

AVECΠοπ-φολκ

Αυστρία

Παρασκευή 27 Μαΐου

Ώρα έναρξης 21:00 

Φιλαρμονική “Ορφεύς” Πρέβεζας

Κρoταλάρτα Κρουστά

Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας τζαζ σχήμα

NoisyFew τζαζ-μπλουζ

Fridays ελληνικό έντεχνο

Σάββατο 28 Μαΐου

Τζαζ. Ώρα έναρξης 21:00

GypseonsGypsyJazz (πιάνο μπουζούκι κιθάρα)

KikaSprangersQuintetJazz

Ολλανδία

Κυριακή 29 Μαΐου

Ώρα έναρξης 21:00

KarinHammarFab 4 Τζαζ

Σουηδία

Νίκος Πορτοκάλογλου”ΕΝΑ ΦΩΣ ΑΝΑΜΜΕΝΟ”μαζί με Βίκυ Καρατζόγλου και ΒύρωναΤσουράπη

Το Preveza JazzFestivalτελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Από το 2012 αποτελεί συνδιοργάνωση της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης PrevezaJazzFestival, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας. Υλοποιείται με την πολύτιμη συμβολή του AthensJazz.ΥποστηρικτέςτηςδιοργάνωσηςPreveza JazzFestival 2022 είναιη Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήναστο πλαίσιο του ΕλληνοΑυστριακού μουσικού καλοκαιριού 2022, η Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ελλάδα και το Σουηδικό Ινστιτούτο.

Μέγας Χορηγός είναι η  Eurobank.

20 Χρόνια !

Το 2003 αν κάποιος έλεγε ότι η πρώτη απόπειρα θα συνεχιζόταν με αυξανόμενη επιτυχία 20 χρόνια μετά και μάλιστα θα αποκτούσε διεθνή χαρακτήρα θα χαρακτηριζόταν σίγουρα γραφικός.

Τα 133 σχήματα και οι περισσότεροι από 500 μουσικούς από 31 χώρες είναι ένας σύντομος απολογισμός αυτής της 20ετίας.Μουσικοί από τηνΣουηδία, Ολλανδία, Αυστρία, Ελλάδα, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Πολωνία, Δανία, Αγγλία, Βέλγιο, Γερμανία, Κούβα, ΗΠΑ, Τσεχία, Σερβία, Πορτογαλία, Λετονία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Γαλλία, Καναδάς, Νορβηγία, Ιταλία, Ιρλανδία, Ισπανία, Σλοβακία, Τουρκία, Ισραήλ, Αργεντινή, Αρμενία, Ιράνεμφανίστηκαν στο πλαίσιο του Preveza JazzFestival τα 20 αυτά χρόνια.

​Σήμερα το Preveza JazzFestival είναι ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός στη Δυτική Ελλάδα που με επίκεντρο την ευρωπαϊκή τζαζ προβάλει τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα.

Tο Preveza JazzFestival φέρει την ευρωπαϊκή σφραγίδα ποιότητας EFFEE LABEL (2022-2023) και είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ -European Festivals Association (EFA).

Erasmus+ : Τέχνη Φύση και Κοινότητα !

Φέτος εκτός από το φεστιβάλ το PrevezaJazzFestival συμμετέχει ως εταίρος από την Ελλάδα στο διακρατικό έργο«Τέχνη, Φύση και Κοινότητα»Erasmus+  Ανταλλαγές νέων. Τέσσερις νέοι εθελοντές του Preveza JazzFestival μαζί με μία συνοδό θα ταξιδέψουν στην Ουγγαρία και θα συμμετέχουν μαζί με 16 ακόμη νέους από την Ιταλία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο και την Ουγγαρία σε ένα πρόγραμμα 8 ημερών στα δάση του βουνού Börzsöny.

Ακολουθήστε το PrevezaJazzFestival στο fb και στο Instagram, γίνετε μέλος της μεγαλύτερης jazz παρέας και γιορτάστε μαζί μας τα 20 χρόνια Preveza JazzFestival !

FOLLOW US:https://www.prevezajazzfestival.com/pjf2022

—————————————————————————————————

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας