Φορτηγό στο Δήμο Ζηρού εξοφλήθηκε αλλά δεν κυκλοφορεί !

Δελτίο Τύπου εξέδωσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ζηρού Γεώργιος Κόκκαλης και Γεώργιος Βέργος που αφορά στην προμήθεια φορτηγού από τον Δήμο Ζηρού :

Φορτηγό στο Δήμο  Ζηρού εξοφλήθηκε αλλά δεν κυκλοφορεί!

 Την περασμένη χρονιά ο δήμος Ζηρού προμηθεύτηκε με απευθείας ανάθεση ένα Φορτηγό Ιδιωτικής Χρήσης (ΦΙΧ) με Ανατροπή μάρκας ΜΑΝ αντί του ποσού των εβδομήντα χιλιάδων (70.000) ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Την προμήθεια αυτή ο Δήμος κατά την προσφιλή του τακτική διαφήμισε δεόντως στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ ως μεγάλο επίτευγμα.

 Αργότερα τυχαία πληροφορηθήκαμε ότι το αυτοκίνητο ήταν εισαγόμενο μεταχειρισμένο  στο οποίο έγινε τροποποίηση-μετατροπή  με την  τοποθέτηση ανατροπής!! Δεν γνωρίζουμε εάν είναι συμβατή με το πρόγραμμα Φιλόδημος αυτή η διαδικασία και ούτε μπορούμε να ελέγξουμε το κοστολόγιο αγοράς.

Προκύπτουν λοιπόν τα εξής ερωτήματα :

  1. Για ποιους λόγους  το Γραφείο Συγκοινωνιών Πρέβεζας δεν χορηγεί Πινακίδες Κυκλοφορίας ;

2. Γιατί στο Δήμο βιάστηκαν να το εξοφλήσουν   πριν να το ελέγξουν και να  ολοκληρωθεί η διαδικασία ;

3.Για την προμήθεια αυτή γιατί δεν απευθύνθηκαν σε τοπικούς εμπόρους- Εισαγωγείς ;   

 Ο κύριος Καλαντζής που είναι λαλίστατος και  δεν σηκώνει  «μύγα στο σπαθί του» σε θέματα διαφάνειας, ενημέρωσης και νομιμότητας, σε ότι έχει σχέση  με τα σκουπίδια της Ηπείρου, γιατί δεν μας έχει χορηγήσει ακόμη το φάκελο  της παραπάνω προμήθειας τον οποίο έχουμε ζητήσει εγγράφως  στις 24/11/2021- αρ. πρωτ 10827;

Τους ενημερώνουμε ότι θα την βρούμε την άκρη σε αυτό, όσο χρόνο και εάν χρειαστεί. 

O Δήμος Ζηρού βρίσκεται σε πλήρη διάλυση και εγκατάλειψη!

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 2/12/2021  

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ζηρού

Γεώργιος Κόκκαλης

Γεώργιος Βέργος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας