Αγιά Δήμου Πάργας : Αδιαφορία και εγκατάλειψη από τους διοικούντες

Η πρώτη εικόνα είναι σημαντική για να βγάλεις συμπεράσματα για τον τόπο που επισκέπτεσαι αλλά και για τους διοικούντες της περιοχής.

Μπάζα και σκουπίδια  αντικρίζει ο επισκέπτης στην είσοδο του όμορφου χωριού Αγιά του Δήμου Πάργας.  Η εικόνα που παραπέμπει σε άλλες εποχές, στις εποχές των χωματερών, είναι αποκρουστική και εντελώς οξύμωρη με τη γραφικότητα του χωριού και την τουριστική  του θέση.

Όποιος  κάνει ανακαίνιση  του μπάνιου στο σπίτι του, από την Πάργα εναποθέτει τα μπάζα στην Αγιά κ. αντιδήμαρχε και κ. πρόεδρε του Τοπικού Συμβουλίου;

Μπράβο σας !  Και εις ανώτερα ! Τον αγαπάτε τον τόπο σας !

Δεν προλάβαμε να απολαύσουμε το θέαμα της  χωματερής και παίρνουμε την δεύτερη κρυάδα.  Μια στάση λεωφορείου αναποδογυρισμένη  να κουνιέται από τον αέρα και δίπλα της να παίζουν παιδιά !!!  Η οποία  στάση είναι παρατημένη εκεί τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο που βρεθήκαμε στην Αγιά !

Η ανικανότητα σε συνδυασμό με την ανοησία κοι. διοικούντες αποτελεί εγκληματική αμέλεια !!

Τέλος  είδαμε μια στάση μεταμοντέρνας τεχνοτροπίας, σαν αυτές που βρίσκονται στις μεγαλουπόλεις, εντελώς παράταιρη και ενοχλητικά αταίριαστη με το χρώμα του χωριού, χωρίς προστατευτικά για τη βροχή και το κρύο, με βάτα, τσουκνίδες και σκουπίδια, στο σημείο που βρίσκονταν η κλασική στάση.

Λυπούμαστε ειλικρινά για την εικόνα της Αγιάς που δείχνει σημάδια εγκατάλειψης !

Δεν της αξίζει !

Δουλέψτε κύριοι για το χωριό σας, ούτε τα βασικά δεν κάνετε !

Υ.Γ.  Ο κ. Δήμαρχος που επισκέπτεται κάθε Κυριακή τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πάργας , όταν ξαναπάει στην Αγιά ,στο χωριό που η παράταξή του κατέγραψε 80% στις εκλογές, να επιλέξει μέρα χωρίς ομίχλη, μήπως αυτή τη φορά δει τα χάλια της διοίκησής του !

για το PREVEZAFOX

Κώστας Παπαδιώτης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας