Αγιασμός και συμβολικές βολές στο σκοπευτήριο «Άκτιος Απόλλων»

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου η τελετή αγιασμού του σκοπευτηρίου «Άκτιος Απόλλων», στην Τ.Κ.  Αγίου Γεωργίου του Δήμου Ζηρού.

Παρόντες ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου Χρήστος Ρίζος, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Γκάρτζιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Ζάβαλης, Αποστόλης Τάσης και Κώστας Παπαδιώτης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ν.Κερασούντας Δημήτρης Καραβασιλείου, ο πρόεδρος Αποστόλης Ευαγγέλου και μέλη της Λέσχης Εφέδρων Αξιωματικών Άρτας, αθλητές και μέλη του Σκοπευτικού Ομίλου «Άκτιος Απόλλων».

Με την καθοδήγηση του προέδρου του Ομίλου Φάνη Χαλάστρα οι παρευρισκόμενοι, με πρώτο τον Δήμαρχο, είχαν την ευκαιρία να εκτελέσουν εκπαιδευτικές βολές και να απολαύσουν την εμπειρία της αθλητικής σκοποβολής.

 

Να υπενθυμίσουμε πως  όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως Αθλητές Σκοποβολής στον Σκοπευτικό  Όμιλο ” Άκτιος Απόλλων” και να αποκτήσουν “Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας” από την ΣΚ.Ο.Ε. μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες με τον Πρόεδρο Φάνη Χαλάστρα στο 6948466617.

Η Έναρξη των εκπαιδεύσεων ξεκίνησε την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης για τον μήνα Σεπτέμβριο περιλαμβάνει:

θεωρία, Λύση – Αρμολόγηση πιστολιού, Στάση Σώματος – Αναπνοές -Σκόπευση,Εκπαιδευτικές Βολές.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται τις ημέρες:

Τετάρτη από 4 έως 6μ.μ.

Σάββατο από 9μ.μ έως τη δύση του ηλίου.

Κυριακή από 9μ.μ. έως τη δύση του ηλίου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας