Αίτημα παροχής στοιχείων για δημοπρασία των πρώην κατασκηνώσεων ΤΥΠΕΤ στην ΤΚ Λούτσας

Κύριε Πρόεδρε της Οικονομικής Επιτροπής ,

το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για την υπογραφή ή μάλλον για τη μη υπογραφή της σύμβαση που προέκυψε από την ανοικτή  δημοπρασία της 6ης Σεπτεμβρίου 2021 , σχετικά με τη μίσθωση  των πρώην κατασκηνώσεων του ΤΥΠΕΤ στην Τ.Κ Λούτσας (Θέση Κλιμάτι).

Ως Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας ήμασταν αντίθετοι στην εκμίσθωση του χώρου αυτού και είχαμε προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Σεπτεμβρίου 2020 να λειτουργήσει ο χώρος αυτός  ως δημοτικές κατασκηνώσεις σε συνεργασία με ασφαλιστικούς φορείς , καθώς ήδη υπήρχαν οι σχετικές εγκαταστάσεις  , που σήμαινε ότι άμεσα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και να εξυπηρετήσουν τη ψυχαγωγία των παιδιών των λαϊκών οικογενειών τόσο του Δήμου όσο και ευρύτερα.Θέση στην οποία και εμμένουμε .

Ζητάμε να μας δοθούν όλα τα σχετικά έγγραφα που σχετίζονται με την υπόθεση , η περιβόητη εμπιστευτική (γιατί άραγε εμπιστευτική) έκθεση του νομικού συμβούλου του Δήμου  , καθώς και η σχετική  αλληλογραφία με την πλειοδότρια εταιρεία BLACK DELTA ENTERTAINMENT SERVISES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ. Πρέπει να υπάρξει πλήρη διαφάνεια και πλήρη ενημέρωση όχι μόνο των μελών της Οικονομικής Επιτροπής αλλά και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας θα προστατέψουμε τα συμφέροντα των Δημοτών και δεν θα τους αφήσουμε να πληρώσουν πάλι το μάρμαρο

Καναλάκι , 24/01/2022

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας

Δέσκας Πέτρος-Αθανάσιος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας