Ανανέωσε στην Καλλιθέα ο πρεβεζάνος Ηλίας Ευαγγέλου

Στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης του σχεδιασμού με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών βρίσκονται στην Καλλιθέα και πλέον, το νερό έχει μπει στο… αυλάκι.

Η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με όλους σχεδόν τους αθλητές που βρίσκονται στη λίστα παραμονής του Λεωνίδα Βόκολου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Soccerlive, δύο ακόμα υπέγραψαν το νέο τους συμβόλαιο με την ΠΑΕ.

Ο λόγος για τον Ηλία Ευαγγέλου και τον Κωσταντίνο Μπουλούλη, οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο του Ελ Πάσο για τουλάχιστον ακόμα μία αγωνιστική περίοδο.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός που κατάγεται από την Κρανιά Πρεβέζας, πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με 26 συμμετοχές (25 βασικός) και ένα γκολ στο πρωτάθλημα, δύο συμμετοχές και ένα γκολ στο κύπελλο.

Ο 29χρονος μέσος είχε μία γεμάτη και μεστή σεζόν με 29 συμμετοχές (όλες βασικός) και δύο ασίστ στο πρωτάθλημα, δύο συμμετοχές στο κύπελλο.

Αμφότεροι αποτέλεσαν βασικά και αναντικατάστατα μέλη της ενδεκάδας του Βόκολου στην κατάληψη της 2ης θέσης στη Super League 2, ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την αγωνιστική τους εικόνα και πειθαρχία στο τακτικό κομμάτι, στοιχεία που εκτιμήθηκαν από την διοίκηση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας