«Αντί να δει τα αδιέξοδα της πολιτικής του, του φταίνε οι μετρήσεις»

Απάντηση στον Περιφερειάρχη Ηπείρου απέστειλε η ειδησιογραφική σελίδα aftodioikisi.gr, η οποία πραγματοποίησε την δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Ηπείρου:

Με χθεσινή του ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης αμφισβητεί εμμέσως πλην σαφώς τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του aftodioikisi.gr.

Γράφει χαρακτηριστικά ο κ. περιφερειάρχης: «Εμείς το γκάλοπ το κάνουμε Καθημερινά με τον Κόσμο , δεν έχουμε < κολλητούς> να μας κάνουν Γκάλοπ. Τα Αποτελέσματα τα ξέραμε απο Ανάρτηση τους στις30/9  που κατα λαθος εκαναν. Λαμβάνοντας υπόψη τις < Φιλίες> τους πάλι Γενναιόδωροι ήταν για μας .Τους Ευχαριστω Πολύ» (σ.σ. η ορθογραφία και ο τονισμός διατηρήθηκαν αυτούσια).

Το aftodioikisi.gr δεν μπορεί να γνωρίζει σε ποιους «κολλητούς» αναφέρεται ο κ. Καχριμάνης. Ούτε σε ποια, από 30/9,  ανάρτηση. Διευκρινίζει ωστόσο ότι, όπως προκύπτει από σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας, (https://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/perifereia-ipeiroy-nea-dimoskopisi-toy-aftodioikisi-gr-deite-ta-erotimata/), η προαναγγελία της δημοσκόπησης έγινε στις 29/9/2022 και η συλλογή στοιχείων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παραδοσιακών ΜΜΕ, από τις 2 έως τις 12/10/2022.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τις δημοσκοπήσεις αμφισβητούσαν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τώρα, αποκαλύπτεται ότι η αμφισβήτηση επεκτείνεται και σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Το aftodioikisi.gr δεν θα μπει σε διάλογο με τον κ. Καχριμάνη. Θα του υπενθυμίσει μόνο την από 30/9/2022 (δύο, δηλαδή, ημέρες πριν ξεκινήσει η μέτρηση στην Περιφέρεια Ηπείρου), δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που είχε αμφισβητήσει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων: «Αντί να δει τα αδιέξοδα της πολιτικής του, του φταίνε ξανά οι μετρήσεις.».

Αθήνα 19.10.2022

aftodioikisi.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας