Απάντηση σε σχόλιο-γραφικό άρθρο του κ. Κώνστα – Ψήφισε ‘ναι’ στο Δ.Σ. και ‘όχι’ στο…Facebook (!!!)

Απάντηση της παράταξης ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το Δήμο Ζηρού σε δημοσίευμα

Το ότι η διοίκηση δεν συνηθίζει ν’απαντάει σε σχόλια στα socialmedia ή σε ιστοσελίδες,του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Κώνστα, διαβεβαιώνουμε ότι δεν αποτελεί αδυναμία. Έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει τη θέση μας ότι όλες οι  απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και ζητήματα δίνονται στο θεσμικό μας όργανο που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. Ένας επιπλέον λόγος που αποφεύγουμε να απαντήσουμε στα όσα σχολιάζει ο κ. Κώνστας είναι γιατί τις περισσότερες φορές είναι από μόνα τους… ασχολίαστα! Μόνο ως πολιτικό χιούμορ μπορούν να εκληφθούν.Σε αυτό είναι πράγματι πολύ καλός. Αφήνουμε ασχολίαστο το ότι συνηθίζει να θέτει ερωτήματα που όφειλε να γνωρίζει ως δημοτικός σύμβουλος.

Τελευταίο παράδειγμα ‘πολιτικού χιούμορ’ άρθρο του σε ιστολόγιο με τον βαρύγδουπο τίτλο: «Το χρονικό μιας οδυνηρής ήττας».

Μέσα από τα γραφόμενά του επιχειρεί (έτσι νομίζει) να αποδομήσει τον δήμαρχο κ. Νικόλαο Καλαντζή, επειδή είχε το πολιτικό θάρρος να ζητήσει την ανάκληση απόφασης η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Με την απόφαση η οποία ανακλήθηκε δινόταν σε εταιρία η εντολή να εκπονήσει μελέτη, δίχως καμία επιβάρυνση για τον Δήμο, για την αποκατάσταση του εγκαταλελειμμένου παλιού λατομείου στη θέση «Αγ. Χαράλαμπος» της Κοινότητας Νέας Κερασούντας.

Μία απόφαση την οποία ΨΗΦΙΣΕ και ο κ. Κώνστας…!!!.

Ψήφισε δηλαδή ΝΑΙ στο Δημοτικό Συμβούλιο και ΟΧΙ στο…Facebook! Ασχολίαστο…

Στη συνέχεια -κι ενώ έχει ψηφίσει την συγκεκριμένη απόφαση- βλέποντας τις αντιδράσεις, βγήκε να καταγγείλει τη διοίκηση και προσωπικά τον δήμαρχο κινδυνολογώντας έντονα και παραπληροφορώντας τον κόσμο.

Και ενώ -λειτουργώντας καιροσκοπικά- άλλαξε άποψη και από υποστηρικτής έγινε κατήγορος, εξέφρασε τον πλέον διχαστικό λόγο, ασχέτως εάν ο ίδιος για προφανείς λόγους δεν το αποδέχεται…

Και όταν ο Δήμαρχος και η διοίκηση έφεραν το θέμα προς συζήτηση με αίτημα την ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης δικαιολογώντας απόλυτα τη θέση αυτή, βγήκε να κατηγορήσει τον δήμαρχο για… οδυνηρή ήττα!.

Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει φιλοδοξίες. Το πρόβλημα είναι όταν αυτές είναι άμετρες.

Κι εάν σήμερα ο κ. Κώνστας λέει και γράφει όλα αυτά τα ψεύδη και τις ανακρίβειες και παλινωδεί, πιστεύοντας ότι έτσι κερδίζει εντυπώσεις, φανταζόμαστε πως θα εκφράζεται και τι θα γράφει όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές.

Κλείνοντας σημειώνουμε ότι η Διοίκηση που έχει την ευθύνη της διαχείρισης, σέβεται απόλυτα τον πολίτη. Διεκδικεί συνεχώς -και με σθένος όπου απαιτείται- και υλοποιεί έργα που στόχο έχουν την αναβάθμιση του τόπου μας και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας και κατοίκων του Δήμου μας.

Το ίδιο ανακοίνωσε και θα πράξει και για την αποκατάσταση του εγκαταλειμμένου λατομείου στη Νέα Κερασούντα σε συνεννόηση πάντα με την τοπική κοινωνία.

Όσο για τον ‘χαρτοπόλεμο’ που επέλεξε ο κ. Κώνστας, πιστός στο πνεύμα των ημερών, τον ενημερώνουμε ότι δεν θα τον ακολουθήσουμε…

Δημοτική παράταξη ‘Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού’

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας