Απίστευτη Κτηνωδία! Έσερνε με το όχημα του γάιδαρο …Γέμισε αίματα ο δρόμος … (video)

Απίστευτη κτηνωδία στο χωριό Γραμμένο  του Δήμου Ζίτσας ….

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας για ένα τραγικό   περιστατικό που συνέβη στο χωριό Γραμμένο του Δήμου Ζίτσας όπου όπως καταγγέλθηκε κάτοικος  που φέρεται να είναι αυτοδιοικητικός παράγοντας (αντιδήμαρχος)  έσερνε με το αγροτικό του όχημα για πάνω από 1 χιλιόμετρο ένα άτυχο γαϊδουράκι  με τον  δρόμο του χωριού να γεμίζει  από αίματα του άκακου ζώου .

Στη σελίδα ΚΙΔΙΖΩ στο facebook  δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες και βίντεο όπου αποτυπώνεται η απίστευτη κτηνωδία ..Το ζώο φαίνεται να έχει τις αισθήσεις του   ο  ιδιοκτήτης του ωστόσο το απομάκρυνε από το σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες .

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας υπήρξε άμεση και μαζί με κατοίκους του χωριού   έψαχναν  για ώρες το ζώο μήπως και καταφέρουν να το σώσουν .

Άντ’αυτού  όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση βρέθηκαν  σπλάχνα από μεγάλο ζώο στην καρότσα του αγροτικού του οχήματος, να κατασπαράσσονται από πολλά εξαθλιωμένα σκυλιά έξω από τον στάβλο του .

Τα σπλάχνα περισυλλέχτηκαν και   μεταφέρθηκαν στην κτηνιατρική υπηρεσία προκειμένου να διαπιστωθεί από τι ζώο αφαιρέθηκαν…

Οι κάτοικοι του χωριού   όπως είναι φυσικό έχουν συγκλονιστεί  και  αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πως ένας άνθρωπος μπορεί να συμπεριφερθεί  κατά αυτόν τον τρόπο σε  ένα   ζώο   ενώ η Αστυνομία  διερευνά την υπόθεση .

πληροφορίες : epirus-tv

φωτογραφίες facebook  ΚΙΔΙΖΩ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας