ΑΠΟΨΗ : Η μόνη Ανεξάρτητη Παράταξη στην Πρέβεζα

Σε μία άριστα οργανωμένη συνέντευξη τύπου, η παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» παρουσίασε τη νέα της οργανωτική δομή, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες να πάρουν θέση εν όψει των  επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αντικειμενικά, κανένας δε μπορεί να αμφισβητήσει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης, αντίθετα θα λέγαμε πως είναι από τους ελάχιστους πολιτικούς σχηματισμούς που έβγαλε τα εισαγωγικά από τον όρο «ανεξάρτητη».

Ένας όρος που κατακρεουργείται  κατά κόρον στην πολιτική ζωή, ως μέσο δημιουργίας εντυπώσεων με στόχο την πλάνη του εκλογικού σώματος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιείται κυριολεκτικά προσδίδοντας αξιοπιστία και επιπλέον κύρος.

Αυτό απεδείχθη περίτρανα  τόσο από τις συνθέσεις των ψηφοδελτίων της «Ανάπτυξη Τώρα» στις εκλογικές αναμετρήσεις, όσο και από τις θέσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.

«Στρατηγικός στόχος της «Ανάπτυξης Τώρα» είναι η συνένωση δυνάμεων στη βάση της κοινωνίας και οι συνέργειες-συμμαχίες για το καλό του τόπου, τις οποίες και θα επιδιώκει με όλες τις δυνάμεις, ενώ βασική στρατηγική κατεύθυνση της παράταξης είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων ανάπτυξης του τόπου για τους πολλούς και όχι για τους λίγους», υπογράμμισε ο επικεφαλής της Γιώργος Νίτσας.

«..δεν κατευθύνεται ούτε είναι υπόλογη σε κάποιο κόμμα, ωστόσο επιτρέπει ελεύθερα την πολιτική τοποθέτηση των μελών της και σέβεται απεριόριστα τον διακριτό ρόλο των κομμάτων στην κοινοβουλευτική δημοκρατία».

Θα μπορούσαν κάλλιστα να κριθούν με καχυποψία και αμφισβήτηση οι παραπάνω θέσεις, αν ήταν θέσεις ιδρυτικής διακήρυξης ενός πολιτικού συνδυασμού. Όταν όμως αποτελούν απόσταγμα πολιτικής ωριμότητας και  τριβής σε ζητήματα και καταστάσεις καθημερινής απόδειξης, δεν εντάσσονται σε  πλαίσιο υποσχεσιολογίας και δε κρίνονται με σκεπτικισμό.

Η παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» αυτοπροσδιορίστηκε  ως ανεξάρτητη από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της. Σήμερα ο πολιτικός κόσμος, η κοινωνία και ο έντιμος πολιτικός βίος που διάγει από την πρώτη στιγμή, ετεροπροσδιορίζουν τον πολιτικό φορέα ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.

Εμείς οι αυτοδιοικητικοί που γνωρίζουμε καλά τα τοπικά, πολιτικά δρώμενα στο νομό, δεν είχαμε καμία αμφιβολία για την οργάνωση, τη μεθοδικότητα και συνέπεια του Γιώργου Νίτσα.

Η συνέντευξη που παραχωρήθηκε έκανε ευρέως γνωστή τη πρωτοποριακή –για το νομό – αντίληψη της παράταξης.

Οργανωτική Δομή με Τομεάρχες και Συντονιστές!

Μία σύγχρονη ομάδα εργασίας με όραμα, σχεδιασμό, προτάσεις και κυρίως αγάπη για τον Δήμο Πρέβεζας!

Κώστας Παπαδιώτης

Δείτε όλη τη Συνέντευξη Τύπου στον διαδυκτικό τόπο της παράταξης : https://anaptiksitora.gr/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας