Εκπροσώπησαν την Πρέβεζα στη εκδήλωση με τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννινα

Δύο στελέχη πρώτης γραμμής εκπροσώπησαν την Πρέβεζα  στη  σημαντική κομματική εκδήλωση στα Γιάννινα, με κεντρικό ομιλητή τον  Γραμματέα Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής. Ανδρέα Σπυρόπουλο.

Ο λόγος για την κα.Μαρία Χήτα, της οποίας η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των προσεχών εθνικών εκλογών θεωρείται σίγουρη (ΕΔΩ)  και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας κ.Βασίλειο Λέντζο, διαχρονικό στέλεχος της προοδευτικής παράταξης.

Όπου, εκτός από τη ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με γνωστούς πολιτικούς παράγοντες της Ηπείρου, είχαν μια εγκάρδια, ολιγόλεπτη  συνομιλία με τον Γραμματέα και τα μέλη της Κεντρικής Οργάνωσης, που τον συνόδευαν.

Η εκδήλωση  της Νομαρχιακής Επιτροπής Ν. Ιωαννίνων του Κινήματος, με θέμα «Ενεργειακή κρίση -Πολιτικές για την προστασία της κοινωνίας», πραγματοποιήθηκε  σε μια κατάμεστη – από μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ -αίθουσα του ξενοδοχείου «Grand Serai».

Την πολιτική επικαιρότητα ανέλυσε ο  Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Έως τα μέσα Νοεμβρίου  το ΠΑΣΟΚ θα έχει συμπληρώσει  τις λίστες και θα ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές, δήλωσε ο κ. Σπυρόπουλος, τονίζοντας ότι «τα ψηφοδέλτια θα αποτυπώνουν την ανανέωση και όχι μόνο την ηλικιακή και είμαστε σίγουροι ότι θα επανέλθει και η βουλευτική έδρα στο Νομό Ιωαννίνων»

Ανέφερε επίσης ότι το επόμενο διάστημα θα ανοίξουν οι διαδικασίες  και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όπως υποστήριξε  η  αυτοδιοίκηση παραμένει ένας προνομιακός χώρος για το κόμμα και θα γίνει προσπάθεια επέκτασης αυτής της επιρροής μέσω συνεργασιών.

Για το θέμα της ενεργειακής κρίσης μίλησε ο αναπληρωτής καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Διαχείρισης στο ΕΜΠ και τομεάρχης Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Μωυσής Ελισάφ ενώ στη συζήτηση πήραν μέρος οι εξής Εκπρόσωποι Φορέων:

Ο  κ.Δημητρίου Ανδρέας: Ά Αντιπρόεδρος Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ), Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ)., ο κ.Δημητρίου Δημήτριος: Πρόεδρος Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, ο κ.Ζαρκάδας Λευτέρης: Πρόεδρος ομοσπονδίας ενοικιαζόμενων δωματίων και καταλυμάτων Ηπείρου, αντιπρόεδρος ένωσης ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων. και ο κ.Λιούρης Θεοχάρης: Πρόεδρος Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων – Ένωση Αγροτών.

Όλα δείχνουν πως το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής ανεβαίνει σταθερά και στην Ήπειρο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας