Έκτακτο Δελτίο Καιρού : Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού  οποίο εκδόθηκε σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο από το βράδυ προβλέπονται στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο. ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Μ.Υ. είναι η εξής:

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης (01-09-2022) έως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (03-09-2022) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και  πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:
Από σήμερα το βράδυ (01-09-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες  προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική  Μακεδονία.

Αύριο Παρασκευή (02-09-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη  Μακεδονία, από το μεσημέρι τη Θεσσαλία και έως αργά το απόγευμα το  βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Το πρωί του Σαββάτου (03-09-2022) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες  θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική  Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη και γρήγορα θα  εξασθενήσουν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας