Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αντιδήμαρχος Ζίτσας (video)

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15.00  η απολογία του 63χρονου αντιδημάρχου του Δήμου Ζίτσας ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.

Yπενθυμίζεται ότι η σύλληψή του  πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που αφορούσε κακοποίηση γαϊδουριού  ιδιοκτησίας του, που έγινε  το απόγευμα  του Σαββάτου  στο χωριό Γραμμένο του δήμου Ζίτσας.

Όπως μετέδωσε το epirus-tv-news, o 63χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι  την  τακτική δικάσιμο .Ο 63χρονος όπως είπε ο δικηγόρος του ο κ. Δημήτρης Δήμου θα πρέπει να εμφανίζεται ανά πενθήμερο  στο ΑΤ της περιοχής που διαμένει   ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα .

“Θεωρώ ότι  ο εντολέας μου θα δικαιωθεί ,ήδη η κτηνιατρική υπηρεσία με το πόρισμά της επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς για επίθεση στον γάιδαρο από άγριο ζώο  ή λύκο.Θεωρώ ότι ήταν ένα ατύχημα ,μία κακιά στιγμή για τον εντολέα μου που πήρε διαστάσεις που δεν θα έπρεπε να πάρει “ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του 63χρονου .

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας