Επίσκεψη της Γ.Γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στη ΔΕΕΠ Πρέβεζας

Η  Δ.Ε.Ε.Π. Πρέβεζας είχε την χαρά το απόγευμα της Πέμπτης 24/03 να υποδεχθεί στα γραφεία της τη Γ.Γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Χριστιάνα Καλογήρου. Η κα Καλογήρου επισκέφθηκε την Πρέβεζα στα πλαίσια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου με την ιδιότητα της εκπροσώπου της κυβέρνησης.

Τη Γ.Γ. συνόδευσε στην Πρέβεζα ο διευθυντής του γραφείου της και συμπατριώτης μας κ.Ιωάννης Βέργος. Την κα Καλογήρου υποδέχθηκαν στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ.Στέργιος Γιαννάκης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Ν.Δ. Ηπείρου και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ.Τζιανλούκα Ματσίρας, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ.Νικόλας Σολδάτος,μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πάργας κ.Τάκης Ζήσης.

  Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ.Νικόλαος Σολδάτος καλωσόρισε την Γ.Γ. κα Καλογήρου και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κοινή θέληση και δέσμευση τους για καλή συνεργασία όσον αφορά τα θέματα του νομού. Στο ίδιο πνεύμα καλής συνεργασίας καλωσόρισμα απηύθυνε προς την Γ.Γ. και ο βουλευτής Πρεβέζης κ.Στέργιος Γιαννάκης.

 Η Γ.Γ. ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή, λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να βρίσκομαι στην Πρέβεζα με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Ιδιαίτερη επίσης χαρά είναι να βρίσκομαι στα γραφεία της Ν.Δ., σε μία μάλιστα εποχή με δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δικές της δυσκολίες. Καλούμαστε όλοι να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο και τους ανθρώπους του. ” Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ουκρανία και τις δυσκολίες που προκύπτουν από τον πόλεμο που διαδραματίζεται εκεί, ειδικά στον αγροτικό κόσμο ως προς την ακρίβεια και την άνοδο των τιμών.

Για τη Δ.Ε.Ε.Π. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Νικόλαος Σολδάτος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας