Ευχές Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Πάργας για Πανελλήνιες Εξετάσεις

Άλλη μια σχολική χρονιά ολοκληρώνεται, εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας και της αντιλαϊκής πολιτικής διαχείρισής της, της έντασης της αντιλαϊκής επίθεσης σε βάρος τους εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργατικών – λαϊκών οικογενειών, σε βάρος των μορφωτικών δικαιωμάτων της νεολαίας και τους ξεσπάσματος του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας, είναι δίπλα σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους, που ονειρεύονται και αγωνιούν για το δικαίωμα στη μόρφωση μέσα από ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύγχρονο σύστημα παιδείας, κόντρα στον αντιδραστικό νόμο-πλαίσιο για τα ΑΕΙ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, αλλά και για το δικαίωμα στο μέλλον με πλήρη και σταθερή εργασία για όλους με σύγχρονα δικαιώματα, σε ένα κόσμο χωρίς πολέμους για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Ο δρόμος της ζωής για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Όμως με εφόδια την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και τον αγώνα μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή!

Κάθε μάχη θέλει καθαρό μυαλό, επιμονή, υπομονή και ψηλά το κεφάλι.

Τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε με την προσωπική και κυρίως με τη συλλογική προσπάθεια και αγώνα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας, εύχεται υγεία και δύναμη σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, που ξεκινά σε λίγες ημέρες, τη μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων. Επίσης στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς που τους στηρίζουν ευχόμαστε καλό κουράγιο.

Καναλάκι  31/05/2022

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας