Φιλιππιάδα : Συνάντηση του Συλλόγου Γυναικών για φιλανθρωπικό σκοπό

Με τον καλύτερο τρόπο θα τιμήσει τον Πολιούχο  Φιλιππιάδας , Άγιο Βησσαρίωνα, ο Σύλλογος Γυναικών της πόλης.

Διοργανώνει συνάντηση για απογευματινό φιλανθρωπικό καφέ, ανήμερα της εορτής του Προστάστη Αγίου, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, στις 6.00 μ.μ στο Espressione Cafe Bar στη Φιλιππιάδα.

Τα έσοδα από την πρωτοβουλία θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού Ιδρύματος της Ιεράς Μονής Ντουραχάνης, το «Άνθος».

Πρόκειται για ένα οικοτροφείο-καταφύγιο, ένα Δημοτικό Σχολείο και ένα Γυμνάσιο, που λειτουργούν με πολύ κόπο αλλά ισχυρή θέληση, σε χώρο δίπλα από τη μονή και προσφέρουν τη ζεστασιά και τη φροντίδα σε παιδιά, ηλικίας 6 έως 18 ετών.

Στις εγκαταστάσεις λειτουργούν, επίσης, βιβλιοθήκες, αναγνωστήρια, αίθουσες ψυχαγωγίας. Εκεί βρίσκουν φαγητό, ύπνο, εκπαίδευση, στοργή και αγάπη, εκατοντάδες άνθρωποι που το έχουν ανάγκη.

Το εργαστήρι της αγιογραφίας, ο ραδιοφωνικός σταθμός και το λαογραφικό μουσείο, μεγιστοποιούν το έργο των ανθρώπων του μοναστηριού που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην προσφορά και την αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Η τιμή της πρόσκλησης στα  5 ευρώ,  ιδιαίτερα προσιτή για όλους μας , που πρέπει να δώσουμε το παρών στη θεάρεστη αυτή κίνηση του Συλλόγου Γυναικών Φιλιππιάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας