Φιλλιπιάδα : Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης από τον Σύλλογο Γυναικών (photos)

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία αλληλεγγύης του Συλλόγου Γυναικών Φιλιππιάδας ,να πραγματοποιήσει συνάντηση –εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ανήμερα λοιπόν της εορτής του Προστάτη της Φιλιππιάδας Αγίου Βησσαρίωνα, οι Γυναίκες της περιοχής συναντήθηκαν στο «Espressione Cafe Bar» όπου απόλαυσαν τον απογευματινό τους καφέ, καταβάλλοντας την συνδρομή τους  για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού Ιδρύματος της Ιεράς Μονής Ντουραχάνης, το «Άνθος».

Το σεβαστό ποσό που εξοικονομήθηκε από την πώληση των καρτών εισόδων αλλά και των επιπλέον προσφορών, θα καταβληθεί για τις ανάγκες του οικοτροφείου-καταφύγιου και των σχολείων που λειτουργούν σε χώρο δίπλα από την Ιερά Μονή και προσφέρουν τη ζεστασιά και τη φροντίδα σε παιδιά, ηλικίας 6 έως 18 ετών.

Ο Σύλλογος Γυναικών Φιλιππιάδας δραστηριοποιείται πάνω από είκοσι χρόνια, με αναγνωρισμένη πολιτιστική και κοινωνική προσφορά στην περιοχή !!

Παρ’ όλα αυτά παραμένει άστεγος ! Μια πραγματικότητα που δεν τιμά τον  ούτε τον πολιτισμό ούτε  και τους υπευθύνους πολιτισμού του Δήμου Ζηρού !

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας