«Γαλάζιοι»: Νέο κόμμα στη δεξιά «πολυκατοικία»

«Γαλάζιοι»: Άλλο ένα κόμμα έρχεται να καταλάβει θέση στη δεξιά «πολυκατοικία» και να διεκδικήσει μερίδιο κυρίως από τους ψηφοφόρους της ΝΔ που θα εγκαταλείψουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο λόγος για τους «Γαλάζιους», το ιδρυτικό συνέδριο των οποίων θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτή συμμετέχουν, μεταξύ άλλων οι Σάββας Τσιτουρίδης, Νίκος Νικολόπουλος και Νίκος Καραχάλιος.

Οι επικεφαλής συναντήθηκαν χθες, Πέμπτη 2 Ιουνίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με σκοπό την οργάνωση της πορείας της κίνησης προς τις επερχόμενες εκλογές.

«Όλοι συμφώνησαν να πάρουν άμεσα μια σειρά πολυεπίπεδων πρωτοβουλιών προκειμένου να πολλαπλασιαστεί το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής που ζητάνε καθημερινά ολοένα και περισσότεροι πολίτες από κάθε γωνιά της Ελλάδος», αναφέρει το σχετικό δελτίο.

Εκεί παρουσιάστηκε η ομάδα πρωτοβουλίας 9 μελών:

1. Βασιλειάδης Νίκος: Καθηγητής ΑΠΘ, πρόεδρος κόμματος Ελεύθερη Πατρίδα

2. Γιαννόπουλος Αθανάσιος: Καθηγητής Ιατρικής πρ.Υφ. Υγείας

3. Καρανικόλαου Εβίτα: Ιατρός

4. Καραχάλιος Νίκος: Πρόεδρος Forum 2020

5. Νικολόπουλος Νίκος: πρ.Υφ Εργασίας – Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

6. Παναγιωτόπουλος Πάνος: Δημοσιογράφος, δικηγόρος, πρ. Υπ. Εθνικής Άμυνας

7. Πιτσιάβα Εύη: Καθηγήτρια Νοσηλευτικής

8. Σαγιέντ Αχμάντ: Δικηγόρος

9. Τσιτουρίδης Σάββας: πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πρ. Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας

Οι εισηγήσεις της Γαλάζιας Ομάδας Πρωτοβουλίας θα τεθούν προς έγκριση στα άλλα μέλη στην 3η συνάντηση στις 27 Ιουνίου, ούτως ώστε κατά το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου να προετοιμαστεί και να διοργανωθεί το Ιδρυτικό Συνέδριο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας