Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων

Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Πάργας

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων και στο Δήμο μας. Αυτές οι κινητοποιήσεις που συντονίζονται, πανηπειρωτικά και πανελλαδικά με το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, με τα μπλόκα που συνεχώς αυξάνονται και μαζικοποιούνται, με την Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων, μπορούν πραγματικά να πιέσουν την κυβέρνηση και αποσπάσουν νέες καταχτήσεις. Έτσι εξ άλλου καταχτήθηκε το αφορολόγητο για όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους. Τίποτα μέχρι σήμερα δεν χάρισε, καμία κυβέρνηση.

Σε κάθε σχεδόν Δημοτικό Συμβούλιο , η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας έθετε τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων και πρότεινε λύσεις και προτάσεις ανακούφισής τους

Όλη η κοινωνία του Δήμου μας πρέπει να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων. Το πρόβλημα της ακρίβειας στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα, στα εφόδια και στις τιμές στα προϊόντα  , είναι πρόβλημα που αφορούν όλες τις παραγωγικές τάξεις και όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Στα μπλόκα βρίσκονται οι γονείς μας και οι παππούδες μας , τα παιδιά μας και τα αδέρφια μας , βρίσκεται ο φίλος μας και ο γείτονας μας , βρίσκεται ο απλός καθημερινός άνθρωπος του μόχθου και της βιοπάλης. Βρίσκεται ο καθένας μας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας καλεί όλους του φορείς του Δήμου Πάργας, εργατικούς, επαγγελματικούς, επιστημονικούς , εκπαιδευτικές και μαθητικές κοινότητες να εκδηλώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στο αγώνα των αγροτών του μπλόκου του Καναλακίου.

Δεν αρκούν πλέον τα υπομνήματα σε υπουργούς και γνωστούς παράγοντες και παραγοντίσκους , οι γενικές ανακοινώσεις συμπάθειας. Χρειάζονται στη πράξη μέτρα που να ενισχύουν και να διευρύνουν τον αγώνα των αγροτών. Το αγροτικό ζήτημα αφορά όλο το λαό του Δήμου μας.

Ο αγώνας πρέπει να είναι δυναμικός και παλλαϊκός.

Καναλάκι , 17/02/2022

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας

Δέσκας Πέτρος-Αθανάσιος

Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας