Η Πάργα μέσα στους νέους προορισμούς κρουαζιέρας

Ο τουρισμός επιστρέφει μέρισμα στην ελληνική κοινωνία τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη του στον Real FM. Αφού ανάφερε ότι η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε 10,65 δισ. ευρώ τουριστικά έσοδα για το 2021, όταν είχαν προϋπολογιστεί 6 δισ. ευρώ, “το υπουργείο Τουρισμού είναι υπουργείο Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης και επιστρέφει μέρισμα στην ελληνική κοινωνία.

Είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι θέσεις εργασίας στα επαγγέλματα γύρω από τον τουρισμό. Κυκλοφορεί το συνάλλαγμα που έρχεται από τους ταξιδιώτες και τους τουρίστες στην ελληνική οικονομία” σημείωσε και συμπλήρωσε τα εξής:

“Είναι κομβικό και σημαντικό και πολιτικά και ιδεολογικά, γιατί η παράταξή μας είναι μία παράταξη η οποία εκφράζει ιδανικά και αξίες της κοινωνικής πλειοψηφίας. Τα κέρδη, το μέρισμα και η βελτίωση της ποιότητας ζωής πρέπει να γυρίζει πίσω στην ελληνική κοινωνία, στον ελληνικό λαό. Αυτό είναι ο ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός, η δυνατότητα να στηρίζει και να ενισχύει κανείς τις πλατιές μάζες, αυτούς που δεν μπορούν, αυτούς που δεν έχουν”. Εστιάζοντας στην προβολή της χώρας τόνισε ότι για πρώτη φορά φέτος, ΕΟΤ και Υπουργείο Τουρισμού κάνουν καμπάνια όλο τον χρόνο μάλιστα πρόσθεσε ότι έχει γίνει ήδη viral η καμπάνια για το city break. 

 Αναφορικά με την κρουαζιέρα, ο ΟΛΘ και ο ΟΛΠ ανακοίνωσαν για τα λιμάνια Θεσσαλονίκης και Πειραιά αντίστοιχα 189% και 118% αύξηση στην κρουαζιέρα, είπε ο κ. Κικίλιας και συμπλήρωσε τα εξής:” Και όχι μόνο οι μεγάλοι brand-αρισμένοι προορισμοί μας, δηλαδή η Σαντορίνη, η Μύκονος ή τα home ports, όπως είναι η Θεσσαλονίκη και ο Πειραιάς.

«Διαβάζω στη Real News της Κυριακής Το Γύθειο, οι Σπέτσες, η Καβάλα, η Φολέγανδρος, η Σύμη, η Σκιάθος, η Σκόπελος, η Πάργα, η Πύλος, η Άνδρος, η Νάξος, η Σάμος, η Ίος, η Κάλυμνος και η Ύδρα θα είναι μόνο μερικοί από τους καινούργιους προορισμούς στους οποίους θα έχουμε κρουαζιέρα φέτος». Άρα και αυξημένα εισοδήματα για νησιώτες για επαγγελματίες”, δήλωσε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας