«Η Πρέβεζα που είναι; »

«Η Πρέβεζα που είναι ;»  ακούστηκε – με ειρωνική διάθεση-μια φωνή από την κερκίδα των επισήμων του ΣΕΦ όταν τελείωσε η παρουσίαση των ηπειρωτών παραγόντων που παραβρέθηκαν στην « Πίτα του Ηπειρώτη».

Πράγματι…. άφαντοι οι άρχοντες του νομού Πρέβεζας. Ούτε βουλευτές, ούτε περιφερειακοί σύμβουλοι, ούτε δήμαρχοι, ούτε αντιδήμαρχοι !!!

Υπόθεση τριών νομών η εκδήλωση. Γιαννιώτες, Αρτινοί και Θεσπρωτοί επιδόθηκαν σε ένα άτυπο διαγωνισμό δημοσίων σχέσεων με τον πρόεδρο της Βουλής, τον Υφυπουργό περιβάλλοντος και με γραμματείς άλλων υπουργείων που πέρασαν να ευχηθούν .

Μετά το πέρας της εκδήλωσης το Μικρολίμανο κατακλύστηκε από μεικτές παρέες ηπειρωτών αυτοδιοικητικών  όλων των αποχρώσεων  και  προσώπων που «κινούν νήματα» σε υπουργεία και υπηρεσίες.

Έτσι είναι.  Όταν έχεις λύσει όλα τα προβλήματα του νομού Πρέβεζας δεν έχεις κανέναν ανάγκη! Αγνοείς τους πάντες.

Ευτυχώς μας ξεντρόπιασαν με την παρουσία τους οι  -προς ανακοίνωση-υποψήφιες κυρίες του ΠΑΣΟΚ (παρόλο που δεν είχαν θεσμικό ρόλο) και τα χορευτικά Πρέβεζας και Ανωγειατών που ξεχώρισαν.

Έτσι μοιράστηκε η ηπειρώτικη βασιλόπιτα φέτος, λίγα κομμάτια για την Πρέβεζα, όπως δηλαδή και η πίτα των έργων κ.κ. απόντες….

Σχόλιο: Κώστας Παπαδιώτης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας