Ιωάννινα : Έπεσαν σε χαράδρα 60 μέτρων αλλά σώθηκαν

Άγιο είχαν πατέρας και γιος όταν το όχημα τους εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 60 μέτρων, κοντά στο χωριό Μπαλντουμά Ιωαννίνων στην παλαιά εθνική οδό Ιωαννίνων – Μετσόβου.

Ο γιος έχοντας τραυματιστεί ελαφρύτερα ειδοποίησε την αστυνομία και την πυροσβεστική, και σύντομα διασώστες της 5ης ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό, ξεκίνησαν την διαδικασία απεγκλωβισμού και ανάσυρσης των δύο επιβαινόντων.

Όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα».

Παρ’ ότι η καμπίνα του μικρού αγροτικού φορτηγού υποχώρησε προς το εσωτερικό του, οι δύο επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από την σφοδρή πρόσκρουση αρχικά σε δέντρα και στην συνέχεια στο βραχώδες έδαφος, όπου το αυτοκίνητο έφερε τούμπες έως ότου κατάληξη στο τέλος της χαράδρας

Αστυνομικοί από το Τμήμα Τροχαίας Μετσόβου που έφτασαν στο σημείο, με κίνδυνο της ζωής τους, κατέβηκαν την απόκρημνη χαράδρα για να ερευνήσουν το όχημα και να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία του τροχαίου ατυχήματος.

πηγή :ΕΡΤ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας