Καταγγελία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου

ΠΡΟΣ:
1. ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
2. ΠΕ.ΠΥ.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ

KΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1.Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
2.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
3.ΜΕΛΗ  Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η.
4.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Π.Υ. ΚΑΙ Π.Κ. ΗΠΕΙΡΟΥ
5.Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ: «Καταγγελία»     

Καταγγέλλουμε το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο περίπου έχουν προκύψει ελλείψεις προσωπικού στο Πυροσβεστικό  Κλιμάκιο Πραμάντων  στην  Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας, Πυροσβεστικό  Κλιμάκιο Αστροχωρίου, Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηγουμενίτσας και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φιλιατών,   οι οποίες καλύπτονται με δίμηνες μετακινήσεις υπαλλήλων χωρίς προειδοποίηση χωρίς σωστό τρόπο και τους συναδέλφους να επωμίζονται τα έξοδα για καύσιμα τα οποία ξεπερνούν τα 250€ το μήνα.

Είναι υπηρεσιακή ανάγκη ή όχι; Η απάντηση είναι θετική. Πρόκειται για υπηρεσιακή ανάγκη.Παρά ταύτα οι συνάδελφοι καλούνται να καλύψουν από τον μισθό τους τα έξοδα για υπηρεσιακές ανάγκες.  Κι αυτό όταν υπάρχουν υπηρεσιακά οχήματα  τα οποία θα πρέπει να διατεθούν.Αλήθεια  αφού η διοίκηση  της Ηπείρου λέει πως το καταλαβαίνει έκανε κάποιο έγγραφο προς τη φυσική ηγεσία για να λύσει το θέμα αφού δηλώνει αναρμόδια να εκδώσει τέτοια διαταγή;

Γνωρίζει η φυσική και πολιτική ηγεσία το θέμα; Ζητούμε άμεση λύση στο θέμα εξόδων των μετακινήσεων και το σωστό τρόπο επιλογής του προσωπικού.

Ας σταματήσουν οι δηλώσεις του τύπου “κάντε μηνύσεις”,  υπηρετούμε στο πυροσβεστικό σώμα και όχι στο χωράφι του πατέρα σας. Αν κρίνουμε ότι πρέπει να γίνει και αυτό θα γίνει να είστε σίγουροι. Διαγράψτε άμεσα το Διοικητικό πρόστιμο που επιβλήθηκε σε μέλος της Ένωσης μας επειδή τόλμησε να ρωτήσει εάν η μετακίνηση του έγινε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Καλούμε την φυσική και πολιτική ηγεσία να δώσει λύση στο σοβαρό αυτό ζήτημα σήμερα.

Ο Πρόεδρος Βράστος Βασίλειος
Ο Γενικός Γραμματέας Νάστας Ιωσήφ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας