Κοινή ανακοίνωση των υποψηφίων για την Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Ν.Πρέβεζας

Λίγες ημέρες μετά το συνέδριο, ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ πορεύεται σε μια σημαντική στιγμή, καθώς προχωρά σε εκλογή για την Κεντρική Επιτροπή και για τον Πρόεδρο του κόμματος.

Με ουσιαστικές διαδικασίες και όχι με επικοινωνιακές φιέστες, θα εκλεχθούν την Κυριακή οι πιο άξιοι σύντροφοι για τα ανώτατα όργανα του κόμματος. Αυτό θα γίνει σε μια συγκυρία που ο κόσμος της εργασίας, η νεολαία, η κοινωνική πλειοψηφία, δέχονται μια ολοκληρωτική και ασύμμετρη επίθεση από τον φιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του. Αυτή η συγκυρία, λοιπόν, θα σφυρηλατήσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης του κόσμου προς τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, ώστε να τερματίσει ο πολιτικός βίος της χειρότερης μεταπολιτευτικής κυβέρνησης.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις κοινωνικές δυνάμεις που εκπροσωπούμε, με συλλογική συνείδηση και με άρρηκτη συντροφικότητα, καλούμε τους συμπολίτες μας να πυκνώσουν τις τάξεις μας, να ψηφίσουν στη διαδικασία εκλογής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ και κυρίως, να είναι παρόντες στις πολλές και κρίσιμες μάχες που έρχονται.

Πρέβεζα 11 Μάη 2022

Θεόδωρος Κορωναίος

Χριστίνα Κριτσιμά

Πάνος Λελοβίτης

Συμεών Μάρκου

Διαβάστε επίσης

One Thought to “Κοινή ανακοίνωση των υποψηφίων για την Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Ν.Πρέβεζας”

Αφήστε το Σχόλιό σας