Κώστας Μπάρκας: Ο κ. Μητσοτάκης θα απολογηθεί για τις ευθύνες του στο σκάνδαλο των υποκλοπών

Την απόλυτη ευθύνη για το σκάνδαλο των υποκλοπών κατά πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων, που καταρρακώνει το κύρος της χώρας διεθνώς, καταλογίζει στον κ. Μητσοτάκη ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, κατά την τοποθέτησή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπάρκας, ενώ διεθνώς γίνεται λόγος για σκάνδαλο υποκλοπών στην Ελλάδα, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «πετά την μπάλα στην εξέδρα» με υπεκφυγές και κωλυσιεργίες. Ο κ. Μπάρκας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει έναν πρωθυπουργό, που κάνει υποκλοπές και παρακολουθεί πολιτικούς αντιπάλους και δημοσιογράφους. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα και τους Νόμους της χώρας.

Δεν θα ξεφύγει ο Κ. Μητσοτάκης από την ευθύνη του για το γεγονός ότι έλεγχε αποκλειστικά επί τρία χρόνια της ΕΥΠ και άλλαξε τους νόμους με σκοπό τον έλεγχο της. Η Νέα Δημοκρατία απεγνωσμένα προσπαθεί να «θολώσει τα νερά». Αν θέλει εξεταστική για να ελέγξει και την περίοδο του Αντώνη Σαμαρά ας το κάνει.».

Δείτε σχετικά στο παρακάτω video:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας