Κώστας Μπάρκας: Ο Νομός της Πρέβεζας είναι μόνιμα εκτός ατζέντας κυβερνητικού έργου.

Δελτίο Τύπου του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Νομού Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα

Oι πολίτες του Νομού Πρέβεζας στο αυριανό πέρασμα του κ. Μητσοτάκη από Πρέβεζα, ελπίζουν να ακούσουν απαντήσεις για την επίλυση μιας σειράς ζητημάτων, όπως:

  • Την ανέγερση νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα και την αναβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας με προσωπικό.
  • Την σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό στο ύψος της Φιλιππιάδας και την αναβάθμιση του οδικού άξονα Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας.
  • Την παραμονή του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα και την ενίσχυση της υφιστάμενης πανεπιστημιακής δομής.
  • Tην ενημέρωσή του για τις δραματικές συνέπειες που έφερε στην περιοχή μας ο Νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση του για τους εργάτες γης.

Σε αυτά τα τρία χρόνια που έχει τη διακυβέρνηση της χώρας η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, ο Νομός της Πρέβεζας είναι μόνιμα εκτός ατζέντας κυβερνητικού έργου. Έργα δημοτικής και περιφερειακής εμβέλειας, που ήταν ήδη ενταγμένα σε προγράμματα και είχε αρχίσει η υλοποίησή τους «ξαναβαφτίζονται», ώστε τα στελέχη της Ν.Δ. να δείξουν έργο και  μελέτες πηγαινοέρχονται από Υπουργεία στην Περιφέρεια ή στους δήμους και αντίστροφα.

Οι πολίτες του Νομού Πρέβεζας ζητούν τη δρομολόγηση λύσεων στα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο τους. Όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θέλει, ούτε επιδιώκει να δώσει λύσεις.

 

Διαβάστε επίσης

One Thought to “Κώστας Μπάρκας: Ο Νομός της Πρέβεζας είναι μόνιμα εκτός ατζέντας κυβερνητικού έργου.”

  1. Δημήτρης

    Ενώ επί σφυριζα ήταν μόνιμα εντός αντζέντας ήθελα να ήξερα δεν ντρέπεσαι λίγο με αυτά που λες;

Αφήστε το Σχόλιό σας