Κυρ. Μητσοτάκης από Πρέβεζα: «Δίνουμε έμφαση στα έργα και όχι στα λόγια»

Την Πρέβεζα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παράδοση της παράκαμψης Αμφιλοχίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, σε συγκέντρωση σε παραλιακό καφέ της πόλης, επανέλαβε την απόφασή του για εκλογές στο τέλος της τετραετίας, ενώ εξήγγειλε τον διπλασιασμό της χρηματοδότησης και των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

«Είμαστε μια Κυβέρνηση, η οποία δίνει έμφαση στα έργα και όχι στα λόγια και φυσικά ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη να κάνουμε. Θα ολοκληρώσουμε την Αμβρακία μέσα στο 2023, θα ολοκληρώσουμε και την υποθαλάσσια της Λευκάδας για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορη σύνδεση. Θα προχωρήσουμε και σε όλα τα σημαντικά έργα υποδομής στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Ό,τι έχουμε πει θα γίνει πριν το τέλος της θητείας μας, όπως έχουμε δεσμευτεί, στις εκλογές που θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

Ο Πρωθυπουργός περπάτησε στο κέντρο της πόλης της Πρέβεζας και συνομίλησε με πολίτες. Ακολούθως επισκέφθηκε τον Αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, όπου τον υποδέχτηκε η υπουργός Πολιτισμού,  Λίνα Μενδώνη και τον ενημέρωσε μαζί με τον αναπληρωτή προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, Γιώργο Ρήγινο, για την πορεία των έργων αποκατάστασης και αναστήλωσης και ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η περιοδεία του πρωθυπουργού συνεχίζεται στη Θεσπρωτία, όπου θα επισκεφθεί τα έργα που είναι σε εξέλιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και θα έχει συνάντηση με μέλη και φίλους της ΝΔ σε παραλιακό καφέ της πόλης.

Δείτε την επίσκεψη του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ, στην Πρέβεζα μέσα από τον φακό του PREVEZAFOX (ΕΔΩ)

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας