ΛΑ.ΣΥ. δήμου Πάργας: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2022. Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς για την πολύπλευρη προσπάθεια στήριξης των παιδιών τους και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων για το σημαντικό έργο τους.

Η επιτυχία των μαθητών έχει ιδιαίτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τις δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας τους, το γεμάτο φραγμούς για τα παιδιά κυρίως των λαϊκών στρωμάτων εκπαιδευτικό και κοινωνικό σύστημα καθώς και τα πρόσθετα εμπόδια που έφεραν μέσα στη χρονιά οι αντιδραστικές αλλαγές της κυβέρνησης.
Η εισαγωγή στα πανεπιστήμια σηματοδοτεί μια νέα σελίδα στη ζωή των νέων. Τους ευχόμαστε να την γεμίσουν με τα όνειρά τους.

Προϋπόθεση για αυτό είναι να ακολουθηθεί ο δοκιμασμένος δρόμος του αγώνα. Αυτό τον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσουν και όσοι δεν μπόρεσαν να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Ας μην ξεχνάνε ότι “ο αγώνας εξασφαλίζει πως οι νικημένοι του σήμερα είναι οι νικητές του αύριο. Και το Ποτέ γίνεται: Σήμερα ακόμα!”

Σήμερα, βέβαια, αύριο και κάθε μέρα είναι μέρες αγώνα και για όλη την κοινωνία. Μέρες αγώνα για ένα εκπαιδευτικό σύστημα που θα ανθίζει τους νέους και για μια κοινωνία που θα γονιμοποιεί τα όνειρά τους. Μένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι σε αυτό τον αγώνα.

Καναλάκι 30/07/22

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας