Ο Δήμαρχος Πρέβεζας στα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος έδωσε το παρόν στο πλαίσιο των εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ. Στο πλαίσιο της συμμετοχής του ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με το νέο Πρέσβη των Η.Π.Α κ. GeorgeJamesTsunis με τον οποίο και είχε εγκάρδια συνομιλία.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κατόπιν της επίσκεψης του στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου όπου και συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη κο Αλέξανδρο Καχριμάνη πραγματοποίησε στη συνέχεια συνάντηση στο περίπτερο του Υπουργείου Ψηφιακής Σύγκλισης με τον Υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο καθώς και το Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Αθανάσιο Στάβερη.

Επίσης ο κ. Γεωργάκος συναντήθηκε με την Υφυπουργό Τουρισμού κα Μαρία Ζαχαράκη, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Αμυρά, τον Γενικό Γραμματέα ΕΣΠΑ & Δημοσίων Επενδύσεων κ. Δημήτριο Σκάλκο και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο περίπτερο της τιμώμενης χώρας της 86ης ΔΕΘ που είναι τα Αραβικά Ενωμένα Εμιράτα  συνομίλησε με εκπροσώπους της αποστολής.

Τέλος ο Δήμαρχος συνάντησε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη με τους οποίους και συζήτησε θέματα των αρμοδιοτήτων τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας