Ο Φ. Νάκιας για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου στη Λούτσα

«Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στη Λούτσα»

Τέλος καλό, όλα καλά;

Οι «γραφειοκρατικές διαδικασίες» ξεπεράστηκαν τελικά κι έτσι  υπογράφηκε η επιζητούμενη σύμβαση αφού πρώτα  χρειάστηκε να  αντικατασταθούν ο δικηγόρος του Δήμου που χειρίζονταν  την υπόθεση (είχε αποστείλει την εμπιστευτική επιστολή στα μέλη της Οικ. Επιτροπής ) αλλά και η αρχικά ορισθείσα συμβολαιογράφος Πρέβεζας η οποία με ενημερωτικό σημείωμα της προς την Οικ. Επιτροπή του Δήμου στις 9 Μαρτίου 2022 αναφέρει  επιχειρούμενη προσθήκη όρου εκτός της διακήρυξης καθώς και  προσθήκες επεξήγησης στο μισθωτήριο συμβόλαιο .

Επειδή δεν αισθανόμαστε ότι ανήκουμε στους … «καλοθελητές» και ούτε επιδιώξαμε δημόσιες σχέσεις αλλά υπηρετήσαμε τα συμφέροντα του Δήμου  και  το πετύχαμε, καλωσορίζουμε  τώρα τον επενδυτή και αγκαλιάζουμε την μεγάλη  αυτή επένδυση,  είμαστε δε σίγουροι  ότι τα  αποτελέσματα μόνο θετικά θα είναι για τον τόπο μας και ακόμη, πάντα με διαφάνεια  και γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών θα σταθούμε δίπλα  και θα παράσχουμε την  όποια, προβλεπόμενη, συνδρομή ήθελε ζητηθεί.

Θα προτιμούσαμε βέβαια η ιστορική αυτή για τον Δήμο συμφωνία να πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα, όπως της αρμόζει και όχι στα κλεφτά και βιαστικά  όπως έγινε. (Το πρωί ορίστηκε νέα συμβολαιογράφος και το μεσημέρι υπογραφές !!!) 

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Υ.Γ. Ελπίζουμε ο Δήμαρχος, μετά την θετική για το Δήμο έκβαση (είναι γνωστό βέβαια  ποιες παρατάξεις επέβαλαν αυτής της μορφής την επένδυση), απερίσπαστος πλέον, να κατορθώσει επιτέλους  να εκμισθώσει και … το παρκινγκ στο Καναλάκι που επί ενάμιση χρόνο  προσπαθεί και δεν τα καταφέρνει , όπως επικαλείται  σε κάθε συνέντευξη του για να δικαιολογήσει την εξάμηνη καθυστέρηση της υπογραφής, λόγω … γραφειοκρατίας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

ΝΑΚΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας