Οι Ενεργοί Πολίτες της ΔΕ Κρανιάς Ζηρού παραδίδουν μαθήματα αλληλεγγύης (βίντεο)

Με χαρά και συγκίνηση αποδέχθηκε το Σωματείο Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. 7ης Περιφέρειας, τη δωρεά των Ενεργών Πολιτών της ΔΕ Κρανιάς του Δήμου Ζηρού .

Δύο υπερσύγχρονα καθίσματα σχεδιασμένα ειδικά για την εύκολη μεταφορά των ασθενών σε σκάλες χωρίς την ανάγκη άρσης του ασθενή από τους διασώστες, παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ Φιλιππιάδας και ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.

Τα καθίσματα διαθέτουν ειδικό σύστημα υποβοήθησης με ερπύστριες  το οποίο επιτρέπει στον χειριστή να ελέγχει την κίνηση κατά την κατάβαση σκάλας, χωρίς να χρειάζεται η ανύψωση – άρση του καθίσματος, γεγονός που βοηθάει στην μείωση του κινδύνου τραυματισμών των διασωστών και στην ασφάλεια του ασθενή.

Οι ανώνυμοι Ενεργοί Πολίτες του ορεινού χωριού των επτακοσίων κατοίκων, του νομού Πρέβεζας, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για την Ήπειρο και τη Χώρα , παραδίνουν από το υστέρημά τους μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, στους έχοντες το πλεόνασμα !

Επόμενος στόχος τους η κάλυψη όλου του νομού Πρέβεζας με το υπερσύγχρονο εργαλείο μεταφοράς ασθενών !

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή των εργαζομένων του ΕΚΑΒ:

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Σωματείο Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. 7ης Περιφέρειας εκφράζει δημοσίως εγκάρδιες ευχαριστίες στους Ενεργούς Πολίτες της Δημοτικής Ενότητας ΚΡΑΝΙΑΣ του Δήμου Ζηρού , για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν δύο μηχανοκίνητες καρέκλες με ερπύστριες, για την μεταφορά ασθενών, προς τους τομείς Ε.Κ.Α.Β. Φιλιππιάδας και Ιωαννίνων.

Αυτή η ενέργεια των συμπολιτών μας, δείχνει την ευαισθησία τους προς την υπηρεσία μας και μας κάνει υπερήφανους, γιατί αναγνωρίζεται  η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν οι ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ του Ε.Κ.Α.Β.

 

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Κ.Α.Β. 7ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Για το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας