ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων : Η συμπεριφορά Καχριμάνη, θυμίζει «βαρώνους» της νύχτας και μαφιόζους του νότου της Ιταλίας

“O τρόπος που λειτούργησε και χθες κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου ο κος Περιφερειάρχης καθώς και οι εκφράσεις( συμμορία, κλίκα, υπάλληλοι συμμορίας)  που χρησιμοποίησε για τους εκλεγμένους αυτοδιοικητικούς του  Α΄ Βαθμού αυτοδιοίκησης στο θέμα  των απορριμμάτων, η μη συμμόρφωση του με τους νόμους που η κυβέρνηση που υποστηρίζει ψηφίζει και η εμμονή του με παρεμβατικές συμπεριφορές  στην διοίκηση του ΦΟΣΔΑ, δεν συνάδουν  με εκλεγμένο της  αυτοδιοίκησης  Περιφερειάρχη αλλά με «βαρώνους»,  που έχουν να ξεκαθαρίσουν λογαριασμούς  τη νύχτα ή με μαφιόζους των απορριμμάτων του νότου της Ιταλίας.

Λυπούμαστε πολύ που η Ήπειρος εκπροσωπείται από τον κ. Καχριμάνη και ελπίζουμε πως σύντομα οι πολίτες θα αντιληφθούν τις πρακτικές  και τον τρόπο που λειτουργεί και  που δεν είναι άλλος από την υφαρπαγή της ψήφου των Ηπειρωτών,  ωστόσο, καλούμε την ΝΔ άμεσα να πάρει θέση και να απαντήσει στην ερώτηση αν υιοθετεί  αυτού του είδους τις πρακτικές του ;

Οι ημέρες και τα «έργα» Καχριμάνη είναι γνωστά,  όλοι οι δείκτες αποδεικνύουν πως η Ήπειρος συνεχίζει να βυθίζεται και να οδηγείται  σε μονοπάτια υπανάπτυξης ενώ ταυτόχρονα  τα αποτελέσματα της απογραφής αποδεικνύουν  ότι οι νέοι άνθρωποι δεν την εμπιστεύονται για να ζήσουν με δική του ευθύνη αλλά και της κυβέρνησης της ΝΔ.

Το ΠΑΣΟΚ είναι διαχρονικά ταυτισμένο με την Αυτοδιοίκηση, είναι η Παράταξη που έκανε πράξη τις πιο ρηξικέλευθες μεταρρυθμίσεις και έβαλε τη σφραγίδα της στο σύγχρονο περιεχόμενο του θεσμού, έχοντας τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις απέναντι να καταψηφίζουν.

Τρία χρόνια η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται στο στόχαστρο ιδιοτελών κυβερνητικών επιθέσεων, με αλλεπάλληλες απόπειρες χειραγώγησης της τοπικής δημοκρατίας και καθυπόταξης του θεσμού στις μικροκομματικές ορέξεις.

Στο  ΠΑΣΟΚ Κίνημα αλλαγής, η πίστη και η αγάπη μας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση  υπερβαίνει την ιδιοτέλεια και αυτό το έχουμε αποδείξει και δεν ταυτιζόμαστε με όσους πράττουν το αντίθετο ή λειτουργούν κόντρα στις δικές μας αρχές και αξίες.”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας