Πρέβεζα : 5στερη επένδυση στον Αμβρακικό Κόλπο

Ο πολυεθνικός όμιλος φιλοξενίας-ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων, καθώς και ιδιωτικών αερομεταφορών “Ο Lifestyle International SARL”  έχει ετοιμάσει ένα φιλόδοξο πλάνο για τρία 5* projects στην Ελλάδα μαζί με «branded» κατοικίες.

Το ένα αφορά στην Αίγινα, το δεύτερο στην παραλιακή στην Αθήνα και το τρίτο  στη νησίδα Βούβαλος του Αμβρακικού κόλπου, όπου σύμφωνα με το Wikipedia o Βούβαλος είναι μικρού μεγέθους ελληνικό νησί το οποίο βρίσκεται στο μέσον του Αμβρακικού Κόλπου.

Το συγκεκριμένο νησί έχει έκταση, περίπου, της τάξεως των 0,10 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ενώ κατά την απογραφή του 2011 ήταν ακατοίκητο. Ο Βούβαλος υπάγεται διοικητικά στο Δήμο Πρέβεζας, στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, καθώς και στην Περιφέρεια Ηπείρου. Το νησί διαθέτει αριθμό φυσικών λιμένων, ενώ, στο μέσον του, διαθέτει λιμνοθάλασσα. Το 2021, το νησί βρισκόταν διαθέσιμο προς πώληση σε ιδιώτες.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι υψηλότερων εισοδηματικών κριτηρίων των λεγόμενων “High Net- Worth Individuals” και αναφέρεται στον Βούβαλο Πρέβεζας, 

Μάλιστα στην ιστοσελίδα του ομίλου αποκαλύπτει και τι θα περιλαμβάνει:

Κέντρο καταδύσεων, spa, κέντρο ευεξίας, κέντρο θαλάσσιων σπορ, υποδομές για προσγείωση ελικοπτέρων,  24 ώρες το 24ωρο πρόβλεψη για μεταφορά στην πόλη της Πρέβεζας για διασκέδαση, φαγητό και άλλες τουριστικές παροχές, κ.α.

Με πληροφορίες από iefimerida

Διαβάστε επίσης

One Thought to “Πρέβεζα : 5στερη επένδυση στον Αμβρακικό Κόλπο”

  1. Δημήτρης

    Φοβερή επένδυση να πάμε να γίνουμε σερβιτόροι οι γυναίκες μάς καθαρίστριες και τα παιδιά μας να διασκεδάσουν τους πλούσιους τουρίστες .άφησαν τον Αμβρακικό να πεθάνει που θα μπορούσε να ταΐζει όλη την Ευρώπη με το καλλίτερο ψάρι κάθε μέρα και με αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας

Αφήστε το Σχόλιό σας