Πρέβεζα: Λίγο πριν το «τζάμπολ » το 11ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3

Με 86 ομάδες και 400 αθλητές θα συμμετέχουν στο 11ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας που θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου στα γήπεδα “Στάθης Παρούσης” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας και έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού, με διοργανωτή τον Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης “Νικόπολη” Πρέβεζας και συνδιοργανωτές την Π.Ε Πρέβεζας τον Δήμο Πρέβεζας και το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τους διοργανωτές παρουσία και του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, ο Γραμματέας της Οργανωτικής Επιτροπής του 3on3 Απόστολος Σουλιώτης τόνισε τη σημασία του τουρνουά και την προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι , ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι το στηρίζουν ιδιαίτερα το Δήμο Πρέβεζας, την Περιφερειακή Ενότητα, το Επιμελητήριο και τους χορηγούς .

Ο κ. Σουλιώτης σημείωσε ότι το τουρνουά που έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας γίνεται χωρίς καμιά βοήθεια από την Ομοσπονδία ή την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού παρά μόνο από τους φίλους του μπάσκετ της πόλης, τον Σύλλογο και τις αρχές του τόπου, ενώ πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη βοήθεια των χορηγών λέγοντας ότι “και το ελάχιστο από πλευράς χορηγίας είναι μεγάλο στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε”.

Ο Πρόεδρος του ΣΚ Νικόπολη Στάθης Σκλαβενίτης τόνισε ότι ο Σύλλογος προσπαθεί να κάνει το τουρνουά κάθε χρόνο και καλύτερο και αναφέρθηκε στους επίσημους προσκεκλημένους για φέτος που θα είναι ο speaker Βασίλης Σκουντής, ο διεθνής μπασκετμπολίστας Λίνος Χρυσικόπουλος και ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Tζαννής Σταυρακόπουλος.

Επίσης έχουν προσκληθεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Ευάγγελος Λιόλιος και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γεώργιος Μαυρωτάς.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος ανέφερε ότι είναι μια ιδιαίτερη διοργάνωση για την πόλη μας και συνεχάρη τον Σύλλογο για την προσφορά του στο μπάσκετ της περιοχής και που γεμίζει τις αθλητικούς χώρους όλα αυτά τα χρόνια, επισημαίνοντας τη στήριξη του Δήμου, ενώ θεώρησε δεδομένη την επιτυχία και του φετινού τουρνουά.

Παράλληλα ο κ. Γεωργάκος, αναφέρθηκε και στην αναβάθμιση των αθλητικών χώρων συμπεριλαμβανομένων και των κλειστών γυμναστηρίων των λυκείων που έχει ξεκινήσει ο Δήμος τόσο σε υποδομές όσο και σε όργανα και μπασκέτες, ενώ μεταξύ άλλων έχει προγραμματιστεί και νέος φωτισμός στους χώρους του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και ειδικότερα στα γήπεδα μπάσκετ που πραγματοποιείται το τουρνουά.

Τέλος οι διοργανωτές κάλεσαν τους πολίτες να παρακολουθήσουν το τουρνουά και τις εκατοντάδες συμμετοχές αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Μεσολόγγι, Λευκάδα, Άρτα, Πάτρα, Κρήτη, Γρεβενά, Κοζάνη κ.ά) και να απολαύσουν ένα γεμάτο μπασκετικό τριήμερο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας