Πρέβεζα : Ρεκόρ συμμετοχών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής

Παρουσία πλήθους κόσμου η έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ακροβατικής Γυμναστικής στο ΔΑΚ Πρέβεζας

Με ρεκόρ συμμετοχής αθλητών από 22 σωματεία και από κάθε γωνιά της χώρας ξεκίνησε το πρωί του Σάββατου στο ΔΑΚ Πρέβεζας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, το οποίο θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής .

Ο γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Πανταζής, καλωσόρισε τις συμμετέχουσες ομάδες και τις συνεχάρη για την παρουσία τους, τονίζοντας την σημασία των περιφερειακών αγώνων ειδικά μετά την επιστροφή στην κανονικότητα.

Ο κ. Πάνταζης έκανε λόγο για ρεκόρ συμμετοχών και ανέφερε πως μέσα στα χρόνια της πανδημίας δημιουργήθηκαν νέες συνθήκες για το άθλημα που μπορεί να φέρει διακρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την υποστήριξη της διοργάνωσης και είπε πως αποτελεί παράδειγμα για το πώς μπορεί να αναπτυχθεί και στην Ήπειρο αυτό το άθλημα. “Εξαιρετική πόλη και εξαιρετική φιλοξενία” είπε ο κ. Πανταζής.

Η Πρέβεζα μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο είπε ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, καλωσορίζοντας τους περίπου 500 αθλητές, αθλήτριες και τους συνοδούς .Τόνισε ότι θέλουμε να έχουμε αυτή τη διοργάνωση και μπορούμε να τη στηρίξουμε ως περιφερειακή πόλη. Οι αγώνες ξεκίνησαν παρουσία πλήθους κόσμου και με τη τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας