Πρέβεζα : Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου γιόρτασε ο Σύλλογος “Περί Βιβλίου”

“Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 3 Απριλίου στην Πινακοθήκη «Γιαννης Μόραλης» η εκδήλωση του Συλλόγου «Περί Βιβλίου» Πρέβεζας για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Μικροί βιβλιόφιλοι διάβασαν αποσπάσματα από την Άλκη Ζέη και το βιβλίο της «Ο μεγάλος περίπατος», καθώς και από τον Τζάνι Ροντάρι και το βιβλίο του «Παραμύθια για να σπάτε κέφι». Οι μικροί μαθητές καθοδηγηθήκαν από τους δασκάλους τους τον κ. Χρήστο Παππά και κ. Χρήστο Παπαδήμα. Μετά τις αναγνώσεις είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους συγγραφείς μέσα από ολιγόλεπτες συνεντεύξεις και να δημιουργήσουν ζωγραφιές αφορμόμενες από τα βιβλία.

Η Ανδριανή Καλαμπόγια, μαθήτρια Γ’ Λυκείου, παρουσίασε το περιεχόμενο των βιβλίων και η Νηπιαγωγός Έλενα Καρβούνη έκλεισε με ένα ξεχωριστό θεατρικό-διαδραστικό παιχνίδι την εκδήλωση που εντυπωσίασε τα παιδιά. Στο τέλος τρεις μικροί φίλοι ήταν οι τυχεροί καθώς κέρδισαν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Παραμύθια για να σπάτε κέφι»!

Ο Σύλλογος «Περί βιβλίου» και το νεοσύστατο ΔΣ καλεί τους φίλους του βιβλίου να γίνουν μέλη του και να στηρίξουν αντίστοιχες δράσεις που ετοιμάζονται στο μέλλον!

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας