Πρώτος από τους Ηπειρώτες ο Παύλος Φραγκούλης, στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Με πρώτο τον Παύλο Φραγκούλη στην 23η θέση με 681ψήφους, δεύτερο το Σωτήρη Ζαρπαλά και τρίτο τον Μιχάλη Κάτσινο στη σειρά κατάταξης , η Ήπειρος εκπροσωπείται στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Παύλος Φραγκούλης δημοσίευσε το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα για την εκλογή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στην τιμητική 23η θέση για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής!

Όπως επίσης και όλους όσους συμπορευτήκαμε σε αυτόν τον ωραίο αγώνα! Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα με ενέπνευσε πολιτικά και αναπτύξαμε μια αδερφική φιλία που διατηρήθηκε, διατηρείται και θα διατηρείται! Manolis Christodoulakis ευχαριστώ για όλα!»

Πρώτος σε σταυρούς ο Ανδρέας Σπυρόπουλος με 2.258 ψήφους, από την Θεσπρωτία ο οποίος αναμένατε να προταθεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη θέση του Γραμματέα του κόμματος.

Η σειρά των Ηπειρωτών και οι σταυροί έχουν ως εξής:

23 ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 681

37 ΖΑΡΠΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 629

45 ΚΑΤΣΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 603

142 ΛΙΟΥΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 427

296 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (ΜΕΛΙΝΑ) 272

Δείτε τα αποτελέσματα και η σταυροδοσία για την Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (ΕΔΩ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας