Πτήσεις της Tus Air για Πρέβεζα, από Λάρνακα και Τελ-Αβίβ

Δυναμική επέκταση της Tus Air σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ!

H κυπριακή εταιρεία Tus Air, η οποία έκανε comeback στα αεροπορικά δρώμενα πέρσι, συνεχίζει πιο δυναμικά φέτος το καλοκαίρι με νέες απευθείας πτήσεις τόσο από Λάρνακα και Πάφο, όσο και από Τελ-Αβίβ. Οι νέες πτήσεις αφορούν την Ελλάδα αλλά και την Δυτ. Ευρώπη.

Η Tus Air έχει ήδη ξεκινήσει το περιζήτητο δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα, 4 φορές την εβδομάδα, καθώς και απευθείας πτήσεις από Πάφο και Λάρνακα προς Τελ-Αβίβ, από Πάφο και Τελ-Αβίβ προς Ντύσσελντορφ, από Λάρνακα προς Παρίσι, από Τελ-Αβίβ προς Αμβούργο.

Σύντομα αναμένεται να προσθέσει και τα παρακάτω δρομολόγια:Από Λάρνακα προς:-Καλαμάτα, από 16 Ιουλίου, κάθε Κυριακή-Βρυξέλλες, από 20 Ιουνίου, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή-Λυών, από 3 Ιουλίου, κάθε Τετάρτη και Κυριακή,-Στρασβούργο, από 2 Ιουλίου, κάθε Σάββατο-Τουλούζη, από 30 Ιουνίου, κάθε Πέμπτη

Παράλληλα, επαναφέρει το Λάρνακα-Σκιάθος, από 16 Ιουνίου, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, όπως και το Λάρνακα-Πρέβεζα, από 18 Ιουνίου, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Από Τελ-Αβίβ, επεκτείνεται και προσθέτει:-Ηράκλειο, από 10 Ιουνίου, κάθε Παρασκευή-Κέρκυρα, από 6 Ιουνίου, Δευτέρα και Παρασκευή-Κω, από 4 Ιουνίου, Τετάρτη και Σάββατο-Πρέβεζα, από 4 Ιουνίου, Τετάρτη και Σάββατο-Ρόδο, από 7 Ιουνίου, κάθε Τρίτη-Τουλούζη, από 26 Απριλίου, κάθε Τρίτη-Από Πάφο, προσθέτει πτήσεις προς:-Αμβούργο, από 1η Ιουλίου, κάθε Παρασκευή-Ντύσσελντορφ, από 26 Ιουνίου, κάθε Κυριακή-Νυρεμβέργη, από 16 Ιουλίου, κάθε Σάββατο-Παρίσι, από 1η Μαῒου, κάθε ΚυριακήΟ στόλος της Tus Air αποτελείται από 3 Α-320 των 180 θέσεων ενώ σύντομα θα προσθέσει και 4ο. (www.tusairways.com) .

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας