Σημαντική παρουσία της Ξενοδοχειακής Ένωσης Πάργας στην έκθεση τουρισμού, στο Παρίσι

Ανακοίνωση της Ξενοδοχειακής Ένωσης Πάργας:

“Εξαιρετικά σημαντική η παρουσία της Ξενοδοχειακής Ένωσης Πάργας στο περίπτερο της περιφέρειας Ηπείρου κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού IFTM TOP RESA PARIS 20-22/9 2022 η οποία με την παρουσία του προέδρου της dott. Ευθύμιου Παππά κ του αντιπροέδρου της κ. Αντώνη Ζυγούρη συνέβαλε στην συνολική διαφήμιση από την μια πλευρά της περιοχής της Πάργας και από την άλλη ολόκληρη της περιοχής του νόμου Πρέβεζας αλλά κ γενικότερα ολόκληρης της περιφέρειας Ηπείρου.

Η δραστηριότητα η οποία αναπτύχθηκε κατά τις ημέρες της έκθεσης από όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν (επαγγελματίες κ μέλη του τομέα τουρισμού της περιφέρειας) δημιούργησε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να αναπτυχθούν οι συνθήκες για το άνοιγμα νέων αγορών και κυρίως αυτών της Γαλλίας των 68 εκ. κατοίκων.

Η δραστηριότητα αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την αποστολή του υπουργείου τουρισμού και προκάλεσε την επίσκεψη του υπουργού στο περίπτερο της περιφέρειας Ηπείρου δυο φορές μάλιστα. Την πρώτη φορά όταν εκθείασε την οργάνωση κ τον επαγγελματισμό όλων των συντελεστών της, τη δε δεύτερη φορά όταν το ενδιαφέρον αυτό εξειδικεύτηκε στη περιοχή της Πάργας, διότι συνοδευόμενος από υψηλόβαθμο στέλεχος της γαλλικής κυβέρνησης πρότεινε ο ίδιος η γαλλική καμπάνια να ξεκινήσει για το 2023 από την Πάργα και την ευρύτερη περιοχή της.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη για το τουρισμό της Ηπείρου επιβεβαιώθηκε με την πληροφορία ότι «Ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που αναφέρθηκε στο newsletter της έκθεσης και τις 3 ημέρες ήταν η Ήπειρος!»”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας