Στ. Καλογιάννης: “Να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο κ. Καχριμάνης”

Δημόσια συγγνώμη για την κατηγορία ότι ήξερε και δεν τον ενημέρωσε για την επίμαχη τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης , που αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων στην Ήπειρο, ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ και πρώην Υπουργός, Σταύρος Καλογιάννης, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.

“Ο κ. Καχριμάνης έκανε μεγάλο λάθος, πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από μένα, αν και δεν έκανε δημόσια την αναφορά του σε μένα” σημείωσε ο κ. Καλογιάννης και προσέθεσε “Δε μπορώ να δεχθώ ότι 12 πρωτοκλασσάτοι υπουργοί της Κυβέρνησης υπέγραψαν χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο”

Ως προς το περιεχόμενο της τροπολογίας επίσης, την απόδοση της αρμοδιότητας των σκουπιδιών στους Δήμους, ο κ. Καλογιάννης έδειξε να συμφωνεί με τους χειρισμούς της Κυβέρνησης, μιας και όπως ανέφερε η τροπολογία έρχεται να συμπληρώσει το νόμο 4555 του 2018.

Τέλος, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον Σταύρο Καλογιάννη, να σχολιάσει τη λέξη “πραξικόπημα” που χρησιμοποίησε ο Περιφερειάρχης σε γραπτή του ανακοίνωση για την την συγκεκριμένη τροπολογία

Ο κ. Καλογιάννης επανέλαβε πως είναι ένα μικρό νομοσχέδιο που υπογράφεται από 12 υπουργούς όλους πρωτοκλασάτους και 3 Υφυπουργούς. “Δε μπορεί να μιλάμε για πραξικόπημα. Εναντίον τίνος και από ποιον; Συνέπραξαν δηλαδή 12 υπουργοί εναντίον τίνος;” ανέφερε.

dropolinews.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας