Στη ΔΕΘ ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκόκας

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Άρτας, κ. Χρήστος Γκόκας, παραβρέθηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) εν όψει και της Ομιλίας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, το απόγευμα της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου 2022 στο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”, και παράλληλα επισκέφθηκε Περίπτερα της  Διεθνούς Έκθεσης.

Ειδικότερα, συμμετείχε σε Επισκέψεις στα περίπτερα, με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και επικεφαλής τον Γραμματέα της ΚΠΕ, κ. Ανδρέα Σπυρόπουλο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Επιμελητηρίου Άρτας, που προβάλλουν την Ήπειρο και την τοπική μας παραγωγή.

Κατά τις επισκέψεις του αυτές, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Ηπείρου και του Επιμελητηρίου Άρτας, αλλά και με εκπροσώπους επιχειρήσεων και με παραγωγούς, που εκθέτουν στα περίπτερα τοπικά  προϊόντα, που οι ίδιοι παράγουν.

Ο κ. Γκόκας, συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που υπάρχουν για τις παραγωγικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά και για τη γενικότερη προοπτική και τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας.

Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία  και καλά αποτελέσματα, από τη συμμετοχή των φορέων της Άρτας και της Ηπείρου στη ΔΕΘ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας