Συλλαλητήριο ενάντια στην ακρίβεια και για την προστασία της υγείας από Σωματεία της Πρέβεζας

Μαχητική ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στην Πρέβεζα μετά από το κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας και κεντρικό σύνθημα “βγαίνουμε μπροστά για την προστασία της Υγείας της δουλειάς και του εισοδήματος του λαού μας”.

Στη συγκέντρωση δυναμικό “παρών” έδωσαν εργαζόμενοι διαφόρων κλάδων με τις οικογένειές τους , συνταξιούχοι, γυναίκες, νεολαία, αγροτοκτηνοτρόφοι, και αγρότες που έφτασαν με τα τρακτέρ από τα μπλόκα του Λούρου και του Φαναρίου, που όλο το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν σε κινητοποιήσεις.

Την κεντρική ομιλία, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας Κώστας Κύρλας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γιώργος Πούμπης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας Ανδρέας Καραμάνης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας Νίκος Τσέγκος στέλνοντας μήνυμα για συντονισμένη απεργιακή κλιμάκωση.

O κ. Κύρλας αναφέρθηκε στην πανδημία σημειώνοντας ότι έχει διαμορφωθεί μια εφιαλτική κατάσταση, παρουσίασε σημεία του νέου υγειονομικού χάρτη που σχεδιάζει η σημερινή κυβέρνηση και τόνισε πως σχεδιάζεται η υποβάθμιση και το κλείσιμο Νοσοκομείων όπως αυτό της Πρέβεζας.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου κυριαρχούσαν συνθήματα κατά της ακρίβειας που προκαλεί σοβαρά πλήγματα στο εισόδημα των εργαζομένων.

πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας