Συνεδρίαση ΑΣΔΣΑ Ηπείρου -Τι εννοούν οι πρεβεζάνοι ποιητές ; (video)

H χθεσινή συνεδρίαση του ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΣΔΣΑ) είχε κύριο θέμα την έγκριση Απολογισµού Κανονισµού Τιµολογιακής Πολιτικής οικονοµικού έτους 2021, το οποίο πέρασε κατά πλειοψηφία.

Ο απολογισμός που περιελάμβανε και το έργο της κατασκευής του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Πρέβεζας (ΣΜΑ) με εισφορές όλων των υπόλοιπων Δήμων της Ηπείρου, καταψηφίστηκε από τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής Πρέβεζας Κώστα Ακρίβη και Γιάννη Δαρδαμάνη (!), οι οποίοι δήλωσαν ότι ψηφίζουν πολιτικά (???)

Τώρα, το τι εννοούν οι σουρεαλιστές ποιητές……μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως….. εκτός και αν μας αποδείξουν γιατί δε συμφέρει την Πρέβεζα η τιμολογιακή πολιτική του Φορέα και αν δηλώσουν πως δήμος Πρέβεζας πρέπει να κατασκευάσει μόνος του τον ΣΜΑ.

Ο Παύλος Σαραμπασίνας πάντως με τη θετική του ψήφο εκπροσώπησε τα συμφέροντα των δημοτών της Πρέβεζας κόντρα στο γιαννιώτικο λόμπυ !

Ο δήμαρχος Ζίτσας, Μιχάλης Πλιάκος, άσκησε κριτική στη διοίκηση, καταλογίζοντας ευθύνες για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ενώ το θέμα: “Έγκριση Πρακτικού Ελέγχου δικαιολογητικών για την κατακύρωση της σύµβασης του έργου «Κατασκευή έργου ΣΜΑ Πρέβεζας», προϋπολογισµού 256.000,00 € (µε αναθεώρηση και ΦΠΑ), στον προσωρινό ανάδοχο «Κ/Ξ ΙΩΑΝΝΗΣ Λ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ -ΚΩΝ/ΝΟΣ Λ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ» και κατακύρωση διαγωνισµού”, ψηφίστηκε ομόφωνα,

Δείτε τη συνεδρίαση

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας