Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

Συνεδριάζει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00, το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας, δια ζώσης και ταυτόχρονα μέσω τηλεδιάσκεψης στην αίθουσα συνεδριάσεων στο δημαρχείο για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1. Τροποποίηση της αριθμ. 440/2019 (όπως ισχύει) Α.Δ.Σ. με θέμα : «Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α. Πρέβεζας», ορισμός νέου προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Πρέβεζας.

2. Εξέταση αίτηση για παραχώρηση δικαιώματος απλής διέλευσης εντός ιδιοκτησίας Δήμου Πρέβεζας.

3. Τροποποίηση Διανομής Συνοικισμού Νέας Θέσης Καστροσυκιάς έτους 1968.

4. Έγκριση εκμίσθωσης ελαιοστασίου κληροδοτήματος “ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΟΝΕΜΕΝΟΥ”, στη θέση “ΚΟΝΟΥΚΛΑ” Αγίου Θωμά Δήμου Πρέβεζας.

5. Έγκριση της υπ΄αριθ.1/2023 απόφασης της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης με θέμᨔΕγκριση απολογισμού Τουριστικής Προβολής του Δήμου Πρέβεζας έτους 2022σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΕΟΤ Αριθ. Πρωτ.: 16536 Αθήνα, 28 /12/2018.

6. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 2/2023 απόφασης της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης με θέμα:«¨Λήψη απόφασης για την κατάρτιση και έγκριση του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Πρέβεζας έτους 2022», για την παροχή σύμφωνης γνώμης από τον ΕΟΤ».

7. Έγκριση επιχορήγησης στον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ν. Σαμψούντας «ΑΜΙΣΟΣ» για τις εκδηλώσεις του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ν.Σαμψούντας «Η ΑΜΙΣΟΣ» για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και Καθαρά Δευτέρα και για την εκδήλωση 24Ης Μαρτίου.

8. Ορισμός υπευθύνου λογαριασμού για πληρωμή του έργου « ΠΡΑΞΗΒΙΩΣΙΜΗ ΜΙΚΡΟΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΟΠΣ5163963-ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ».

9. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε ( Τακτοποιητικός) του έργου : « Κατεπείγοντα έργα αποκατάστασης βατότητας οδικού δικτύου Δ.Ε Λούρου λόγω φυσικών καταστροφών».

10. Έγκριση εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο: «Εργασίες Κλαδέματος Επικίνδυνων Δέντρων Δ.Ε. Πρέβεζας (Πολ. Προστασία 2023) ».

11. Διαγραφή ποσών από χρηματικούς καταλόγους για λογιστική τακτοποίηση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας