Σύσκεψη Βορίδη με Ηπειρώτες αυτοδιοικητικούς στην Άρτα (video)

Σύσκεψη των αυτοδιοικητικών της Ηπείρου ,υπό τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Δημαρχείο της Άρτας.

Το θέμα των υποδομών, το ενεργειακό κόστος, οι καθυστερήσεις στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης, η υποχρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ήταν τα κυρίαρχα ζητήματα που τέθηκαν από την πλευρά των Δημάρχων και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων-στις αλλεπάλληλες κρίσεις που διαχειρίστηκε η σημερινή κυβέρνηση με την τελευταία να είναι σε εξέλιξη  και προσπέρασε τα παράπονα των δημάρχων για καθυστερήσεις στο Αντώνης Τρίτσης», υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα που όμοιό του δεν είχε υπάρξει ποτέ στο παρελθόν.

Στην τοποθέτησή του μίλησε για διαδοχικά κύματα προσλήψεων στην τοπική αυτοδιοίκηση,μέσω ΑΣΕΠ, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ενώ έθεσε θέμα αξιολόγησης της διοικητικής μεταρρύθμισης «Καλλικράτης», ώστε να καταστούν λειτουργικότεροι οι Δήμοι της χώρας.

Προανήγγειλε δε, την τοποθέτηση πολιτικού προσώπου ως Γενικού Γραμματέα στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, καθώς και τροπολογία που ετοιμάζεται για τη λύση του μεγάλου προβλήματος που προέκυψε στην εκτέλεση έργων λόγω του ενεργειακού κόστους.

Η σύσκεψη οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμαρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη.

Δείτε ολόκληρη τη σύσκεψη στο βίντεο που ακολουθεί :

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας