Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το ωράριο διασκέδασης στο ιστορικό κέντρο Πρέβεζας

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το ωράριο διασκέδασης στο ιστορικό κέντρο Πρέβεζας Την εφαρμογή του κανονισμού του 2011 που επικαιροποιήσεις το 2018 για την παράταση της άδεια χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στα καταστήματα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας στη συνεδρίαση της Δευτέρας.

Το θέμα συζητήθηκε μετά από πρόταση της τοπικής κοινότητας Πρέβεζας και καταγγελίες κατοίκων που έκαναν λόγο για ηχορύπανση, όχληση και ασυδοσία κάποιων καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται στο ιστορικό κέντρο. Σύμφωνα με τον κανονισμό παράταση μπορεί να δοθεί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα για χρήση μουσικής σε εξωτερικό χώρο και μέχρι τις 3 σε εσωτερικό χώρο.

Στις τοποθετήσεις των επικεφαλής και δημοτικών συμβούλων τονίστηκε πως πρέπει να βρεθεί μια χρυσή φόρμουλα στο πνεύμα της αγαστής συνεργασίας ώστε να παραμείνει ζωντανό το ιστορικό κέντρο που κινεί τουριστικά την περιοχή. Τους επιχειρηματίες της εστίασης εκπροσώπησε ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Κόκκαλης και εκ μέρος των κατοίκων τοποθετήθηκε ο κ. Λάμπρος Πουτέτσης.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος προανήγγειλε πριν το καλοκαίρι συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων σε συνεργασία με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς προκειμένου να συζητηθούν όλα τα προβλήματα και να βρεθεί λύση που θα είναι συμβατή με τις ανάγκες των επαγγελματιών και των κατοίκων.

πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας