Την Πολωνική χορωδία “Zoliborski Choir Sasiedzki” υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο, πραγματοποίησε η Πολωνική χορωδία “Zoliborski Choir Sasiedzki” από τη Βαρσοβία που βρίσκεται στην πόλη μας, στα πλαίσια συνεργασίας με την χορωδία “Αρμονία” Πρέβεζας μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.
Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος καλωσόρισε τα μέλη της χορωδίας με ευχές για μια αξέχαστη διαμονή στην πόλη της Πρέβεζας και τους προσέφερε συμβολικά δώρα.
Η χορωδία με μαέστρο τον κ.Pawel Choina “γέμισε” με παραδοσιακές μελωδίες από την Πολωνία το Δημαρχείο , ενώ στη συνέχεια πρόσφερε με τη σειρά της αναμνηστικά δώρα στον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο.
Η επίσκεψη της Πολωνικής χορωδίας ολοκληρώθηκε με την πρόσκληση προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας στη συναυλία που θα δώσει σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου και ώρα 21:00, σε σύμπραξη με την χορωδία ”Αρμονία” Πρέβεζας στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης.
Στο κοντσέρτο χορωδιακής μουσικής συμμετέχουν, επίσης, το γυναικείο φωνητικό σύνολο του ΤΜΣ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Άρτας), η παιδική χορωδία Αρμονία, ενώ το μικτό τμήμα της Αρμονίας θα τραγουδήσει απόκοινού μαζί με την Πολωνική Χορωδία, ελληνικά και πολωνικά τραγούδια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας