Βασίλης Ιωάννου: Συναίνεση – Σύγκλιση- Συνεργασία

Με ένα μήνυμα στον  προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο πρώην Νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, δίνει το στίγμα των επόμενων αυτοδιοικητών εκλογών.

Συναίνεση – Σύγκλιση- Συνεργασία. Το τρίπτυχο που  συνυπογράφουν κάθε μέρα όλο και περισσότεροι πρεβεζάνοι , που χωρίς κομματικές αγκυλώσεις αναζητούν λύση, κόντρα στις άνυδρες διοικήσεις που κατέστησαν την περιοχή σε απαθή παρατηρητή της εξέλιξης και της ανάπτυξης.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα δηλώνουν άτομα που βρίσκονται δίπλα στον πρώην Νομάρχη, ο ίδιος παρά το πολιτικό του βάρος, βάζει σε δεύτερη μοίρα τις φιλοδοξίες του και δεν αρνείται να συζητήσει και προτάσεις που να έχουν τα στοιχεία της εκλογιμότητας και φερεγγυότητας.

Πάνω απ’ όλα λένε οι φίλοι του βάζει τη συνεργασία σε προγραμματικό πλαίσιο και την αλλαγή της Δημοτικής Αρχής.

Σοβαρές βάσεις για να στηριχθεί ένα σοβαρό εγχείρημα, από ένα πολιτικό πρόσωπο που τη συνεργασία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την έχει κάνει πράξη, με τα γνωστά θετικά για την εποχή αποτελέσματα.

Το μήνυμά του :

-Αποτελεί διαχρονική διαπίστωση μου ότι “Η Αυτοδιοίκηση είναι ο κατεξοχήν χώρος των συγκλίσεων, των συναινέσεων και των συνεργασιών..” ,,

-Και είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σ’ αυτή την άποψη συγκλίνουν όλο και περισσότεροι συμπολίτες, καθώς διαπιστώνουν ότι αποτελεί την ασφαλέστερη εγγύηση για την αλλαγή των Αυτοδιοικητικών συσχετισμών στην Πρέβεζα & την Ήπειρο..

-Ασφαλώς και δεν αρκεί να μένουμε μόνο στις διαπιστώσεις , αλλά να μπορούμε αυτά που συμφωνούμε να τα υλοποιούμε, ξεπερνώντας αδιέξοδες αντιπαραθέσεις, κομματικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες !

-Και να θυμόμαστε όλοι: “Κρινόμαστε απ’ αυτά που τελειώνουμε, όχι απ’ αυτά που αρχίζουμε.”

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας