Βρυσούλα Πρέβεζας : Κάλεσμα αλληλεγγύης για την γυναίκα που έχασε το σπίτι της από τη φωτιά

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α    Α Λ Λ Η Λ Ε Γ Γ Υ Η Σ

Αγαπητοί συγχωριανοί!

Μετρώντας τις πληγές που άφησε στο διάβα της, η πύρινη λαίλαπα που κατάκαψε εκτάσεις και περιουσίες σε όλη την έκταση του χωριού μας, την 23/07/2022 σύσσωμοι όλοι οι αρμόδιοι φορείς (Κοινότητα, Δήμος, Περιφέρεια, Μητρόπολη, Πολιτιστικός Σύλλογος κ.α) δίνουμε τιτάνιο αγώνα για αποκατάσταση και επαναφορά της κανονικότητας, κατά το δυνατό.

Σε αυτό τον αγώνα δε περισσεύει κανείς!!

Μεταξύ των άλλων, η μεγαλύτερη απώλεια – καταστροφή που καταγράφεται, είναι η πλήρως κατεστραμμένη οικία της συγχωριανή μας Ανδρομάχη Παππά, η οποία μετά τη φωτιά παραμένει φιλοξενούμενη σε συγγενείς της και η ανάγκη για άμεση βοήθεια, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των επίσημων φορέων,  είναι πλέον ανθρώπινα επιτακτική καθώς έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι άπορη.!!

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Βρυσούλας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία της διενέργειας ενός Εράνου για την, κατά το δυνατό, άμεση ενίσχυση της άτυχης συγχωριανής μας που βρέθηκε σε ιδιαίτερα δεινή θέση .

Προς τούτο, μέσω του Τραπεζικού λογαριασμού του πολιτιστικού συλλόγου Βρυσούλας «Η ΖΕΡΜΗ» με έδρα την Πρέβεζα, θα συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία και θα αποδοθούν στην οικογένεια της πληγήσασας συγχωριανής μας.

Για λόγους διαφάνειας, παρακαλούμε τυχόν δωρεές σας ή κατάθεση χρημάτων, αυτά  να κατατίθενται στον ανωτέρω λογαριασμό του Συλλόγου  ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Δε θα παραλαμβάνονται χρήματα με άλλον τρόπο.

Ύστερα από τα παραπάνω, σας καλούμε να αποδείξουμε έμπρακτα ότι κανείς δε πρέπει να νιώθει και δεν είναι μόνος!

Είμαστε εδώ, με τη μικρή μας ο καθένας δύναμη, να δώσουμε λίγη ανθρωπιά και κουράγιο στον αδύναμο να σταθεί με αξιοπρέπεια!

Κανείς δε περισσεύει!

Βρυσούλα 3/08/2022

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Η Ζερμή”

Παναγιώτης Σπυράκος

6947448340

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βρυσούλας

Χρήστος Κολιοφώτης

6944868844

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας