Ξεχωριστούς επισκέπτες υποδέχθηκε ο Ρότσα και η διοίκηση του Θεσπρωτού

 

Ξεχωριστούς επισκέπτες είχαν τη χαρά να υποδεχτούν στις εγκαταστάσεις  του προπονητικού Κέντρου στην Κεστρίνη, ο Χουάν ΡαμόνΡότσα και μέλη της διοίκησης.

Τα παιδιά του Ιδιωτικού Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «Αλφαβητάριο» Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας του ΚΔΑΠ, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τον καταξιωμένο τεχνικό του Θεσπρωτού. Μάλιστα υποδυόμενοι τους δημοσιογράφους, του απεύθυναν σειρά ερωτήσεων στις οποίες ο Χουάν ΡαμόνΡότσα απαντούσε με ιδιαίτερη χαρά.

Όταν μαθητής τον ρώτησε «Ποια είναι τα κριτήρια που θέτει για να εισηγηθεί την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στην ομάδα;», ο ελληνοαργεντίνος προπονητής ανέφερε: «Τα πρώτα πράγματα που εκτιμώ σε έναν ποδοσφαιριστή είναι τον χαρακτήρα και το ήθος του. Από εκεί και πέρα κοιτάζω εάν πληροί κάποια ποδοσφαιρικά στοιχεία τα οποία με βάση την εμπειρία μου, θεωρώ σημαντικά».

Στη συνέχεια τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν ‘διπλό’ υπό το βλέμμα του Χουάν ΡαμόνΡότσα, απολαμβάνοντας το παιχνίδι.

Ένα μεγάλο ‘μπράβο’ στην Χριστιάνα Αηδώνη, για την πρωτοβουλία να επιλέξει το προπονητικό κέντρο της Κεστρίνης για μία δημιουργική και γόνιμη επίσκεψη

Διαβάστε επίσης

Αφήστε το Σχόλιό σας